Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Sziasztok!


Suller Gergő vagyok,testvéremmel Dáviddal,a szüleinkkel és a csapatunkkal együtt üzemeltetjük 2 állateledel boltunkat Nyíregyházán és a Kutyakajas.hu webshopot.


Egy hely, ahol a szakértelem és a közvetlenség találkozik. Ahol a szakértőben barátot találsz, aki segít minden kérdésre megoldást találni, ami kutyáddal vagy cicáddal kapcsolatos. Tudjuk, hogy ők is családtagok, így nekik is a legjobb eledel, felszerelés és bánásmód jár! 


Édesapánk, Suller József 15 évvel ezelőtt kezdett el haszonállat takarmányozással foglalkozni, így vált az ország legjobb három SANO kereskedőjének egyikévé. Mára a cégünk, mely családi vállalkozássá alakult, kutya- és macskaeledelekkel, felszereléssel, táplálékkiegészítőkkel is foglalkozik, még tovább erősítve a felelős állattartást. 


Azért tartottuk fontosnak kibővíteni az üzletet kutyák és macskák számára is, mert tudjuk, mennyire fontos az, hogy a kedvencek hosszú, kiegyensúlyozott, egészséges és boldog életet éljenek. Ehhez pedig szükség van olyan szaküzletekre, ahol nem csupán leemelhet az ember a polcról egy csomagolás alapján meggyőző tápot, hanem személyre szabott tanácsadást is kap. Ha allergiás a kutyusod vagy a cicád, akkor sem kell aggódni, megkeressük neki azt a tápot, ami nem csak egészséges számára, de szívesen is fogyasztja. 


Mindemellett megálmodtuk és létrehoztuk a Nyíregyházi Kutya Klubot, melynek lényege, hogy összegyűjtjük a helyi felelős kutyás gazdikat és az online kommunikáció mellett személyes találkozókra is invitáljuk őket. A közös séták alkalmával nem csak barátságok kötődnek, de sok hasznos tanácsot is megoszthatunk egymással. Ezeket az eseményeket általában összevonjuk még valamivel, például ingyenes karomvágással és otthoni ápolási tanácsokkal is kedveskedünk a klubtagok számára. Célunk, hogy a felelős állattartás ne egyedi legyen, hanem normális!Itt csatlakozhatsz a Facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/564356467095691/


Célunk eléréséhez igyekszünk mindenhol elérhetőnek lenni. Személyes tanácsadás mellett várjuk a megkereséseket telefonon, e-mailben, Facebook üzenetben, de hasznos információkat küldünk hírlevelünkben, sok fontos dologról írunk a blogunkban és webáruházunkban is kényelmesen nézelődhetsz. 

Munkatársaink:  
Suller Dávid 
Bolt vezető és legendás élmény ügyfélszolgálatos

 

 Suller Gergő Marketing és értékesítési igazgató

 Erdei Anett  Korányi úti bolt értékesítő és online kommunikáció 

 Nagy Anna Kert utcai bolt értékesítő

 Dósa Delani -Delcsy Kutyakozmetikus

 Suller József - Pénzügy, árubeszerzés

 

 

 

 

 

 

 

 Sullerné Giba Ildikó 
  
ügyvezető igazgató

 

 

 

 

 

 

                                          

 

                                             Kernács László- Webshop asszisztens


Mi azért vagyunk, hogy kutyádnak hosszú és boldog élete legyen!