Rólunk

Szia!

Mi, Suller Gergő és Dávid vagyunk, a testvérek, akik szenvedéllyel és szeretettel foglalkozunk kutyákkal és macskákkal. Szüleinkkel és lelkes csapatunkkal együtt üzemeltetjük 2 állateledel boltunkat Nyíregyházán, valamint a Kutyakajás.hu webshopot.

 

 

Üdvözölünk a helyen, ahol a szakértelem és a közvetlenség találkozik. Itt nem csak egyszerű vásárlók vagytok a számunkra, hanem barátok. Akikért mindent megteszünk, hogy segítsünk Neked minden kérdésben és igényben, ami kutyáddal vagy cicáddal kapcsolatos. Hiszen tudjuk, hogy a háziállataid családtagok, és nekik is csak a legjobbat szeretnéd nyújtani, legyen szó eledelről, felszerelésekről vagy gondozásról.


A mi kis történetünk


Az édesapánk, Suller József, több mint 20 évvel ezelőtt kezdett el haszonállat takarmányozással foglalkozni, és azóta vált az ország egyik legjobb három SANO kereskedőjévé. Családi vállalkozásunk pedig tovább erősítette a felelős állattartás iránti elkötelezettségünket. 

Ma már nemcsak eledelt tartunk kutyáknak és macskáknak széles választékban, hanem játékot, felszerelést, és táplálékkiegészítőket is és ezzel segítjük az optimális egészségét a kiskedvenceiteknek.

Azért bővítettük ki az üzletünket a kutyák és macskák számára, mert tisztában vagyunk azzal, milyen fontos, hogy kedvenceid hosszú, boldog és egészséges életet éljenek.

 Tudtuk, hogy ezért egy olyan helyre van szükség, ahol nem csak a csomagolás alapján választhatsz, hanem személyre szabott tanácsadást is kapsz. Akár allergiás a kedvenced, akár más speciális igényei vannak, mi segítünk megtalálni a számára ideális tápot és termékeket.

Valamint rágcsálógazdiknak és haltartóknak is biztosítunk eledeleket és felszereléseket. Sőt a Kert utcai üzletünkben már nagyon sokféle trópusi hal közül is választhattok, és szakszerű tanácsokkal látunk el titeket a haltartásról. 

 

 

Mit kell még tudnod rólunk?


Mi nagyon büszkék vagyunk a Nyíregyházi Kutya Klubra, amelyben összegyűjtjük a helyi felelős kutyás gazdikat.Már több, mint 5500-an csatlakoztak hozzánk!

Ez a közösség nemcsak barátságokat köt, hanem lehetőséget ad arra is, hogy tapasztalatokat cserélj, és közös sétákon vegyetek részt kutyusoddal együtt.

A Kutya Klub rendszeresen szervez találkozókat és eseményeket, ahol megoszthatjátok egymással a tapasztalataitokat és hasznos tanácsokat kaphattok. Ezek az alkalmak mindig élményekben gazdagok, és lehetőséget nyújtanak arra, hogy új barátságokra leljetek, akik hasonlóan szeretik és törődnek a kutyáikkal.
Minden évben megszervezzük a Nyíregyházi Kutya klubnapot, különféle versenyekkel és programokkal és nagy sikert arat a kutyusok és gazdijaik körében is. Ez a Kutya Klub ráadásul az online térben is közösséget alkot. 

A Facebook csoporthoz ide kattintva csatlakozhatsz!

 Az elérhetőségünk szempontjából mindent megteszünk azért, hogy könnyen elérhetők legyünk számodra. Személyes tanácsadás mellett válaszolunk telefonhívásokra, e-mailekre és Facebook üzenetekre is. Sőt a Kutyakajás.hu oldalán már chat ablak is van, ahol rendelést adhatsz le és megválaszoljuk a kérdéseidet. 
Emellett rendszeresen küldünk hasznos tartalmakat, ha feliratkozol a főoldalon. Ezekben kutyusodat érintő fontos információkat osztunk meg, vagy például itt értesülhetsz elsőként a Kutyakajás oldalán lévő szuper akciókról. 

Ezen kívül a blogunkban is olvashatsz izgalmas cikkeket. 

Természetesen webáruházunkban is böngészhetsz kényelmesen és megrendelheted a szükséges termékeket.

Célunk az, hogy minden vásárlónk érezze, hogy jó helyen jár nálunk. Azért dolgozunk, hogy barátságos légkört teremtsünk, ahol szakértő tanácsokkal és minőségi termékekkel támogatjuk kedvenced egészségét és boldogságát. Számunkra a felelős állattartás nem csak egy szlogen, hanem a mindennapjaink része. Csak akkor vagyunk elégedettek, ha Te és a kedvenced elégedetten távoztok tőlünk akár személyesen, akár a Kutyakajás webshopon vásárolva. 


Szeretnél egy szuper közösség tagja lenni az online térben is? 

Rendelj tőlünk és csatlakozz a Kutyakajás és Petguru zárt csoport tagjaihoz, megrendelés számod megadásával!

Itt bemutathatod a kutyusod, kérdezhetsz tőlünk és más gazdiktól is! Megoszthatod a mindennapjaitokat, merre jártatok, vagy például ha találtatok egy szuper kutyabarát helyet. 

Csapatunkat folyamatosan fejlesztjük és emellett a rendszeres csapatépítő foglalkozásokra is időt szakítunk. 

Mi sem lehetne nagyobb visszajelzés a számunkra, tőletek, gazdiktól, hogy több díjat is megnyert a Kutyakajás.hu. 
2021-ben mi lehettünk az Ország legnépszerűbb webshopja Hobbi-kellék kategóriánkban 
2022-ben pedig az Ország boltja Minőségi II. helyezést sikerült elnyernünk, amit a vásárlók véleménye alapján kaptunk. Köszönjük nektek ezt!


Felelősségvállalásunk

Remélem a fentebbi szövegből már kiderült, hogy mi élünk-halunk a kiskedvencekért. Éppen ezért nem csak a saját, illetve a Te állatodért teszünk, hanem igyekszünk a hontalanokon is segíteni. 
Szoros együttműködésben vagyunk a helyi Állatbarát alapítvánnyal, ahol rengeteg kutya és cica várja szerető új gazdiját. Lehetőségeinkhez mérten igyekszünk számukra is időnként tápadományt biztosítani, hogy a kutyusok mindig teli pocakkal hajthassák álomra a fejüket a menhelyen is. 
Ezenkívül gyűjtési akciókat is rendszeresen szervezünk nekik, amikhez mi is hozzá szoktunk járulni kutyaeledellel, konzervvel vagy bármi egyébbel amire szükségük van a menhely lakóinak.

 


 

De tudjuk jól, hogy nem csak a négylábúak kerülhetnek nehéz helyzetbe életük során. Éppen ezért 2018 óta minden évben karácsony előtt rászoruló családokat is segítettünk egy „fordított Black Friday” kampány során. Háztartási gépeket és felszereléseket biztosítottunk 3-4 család számára, ahol szükség volt rá. Nagy öröm fogadta mindenhol érkezésünket és boldogabban telhetett a karácsony ezeknél a családoknál.

De mindezeket természetesen azért is tehettük meg, mert Te, mint gondos gazdi tőlünk szerezted be kiskedvencednek a szükséges dolgokat. Ezért hálásak vagyunk neked!

Köszönjük, hogy meglátogattad a Kutyakajás.hu honlapunkat! Reméljük, hogy hamarosan személyesen is találkozunk, és részese lehetsz a szeretetteljes közösségünknek.

Üdvözlettel,
Kutyakajás Gergő és Dávid, valamint a csapatunk"


Munkatársaink:     -
Suller Dávid - Kutyakajás kapitány

    -Suller Gergő - Falkavezér

    -Erdei Anett - Boltvezető

    -Dósa Delani - Delcsi kutyakozmetika

 

    

    


   -Suller József - Logisztikai vezető

   

 

 

    

  

     

      -Sullerné Giba Ildikó - Irodavezető

 

 

 

 

     -Kára Marianna - Adminisztrációs vezető

     -Kvakáné Dávid Dóra - Csupafül

     -Varga Andrea - Csupafül

    -Szabó Dóra Emese - Webész

    -Fazekas Mária - Webész

   -Nagy Orsolya - Bolti legendás élményfelelős 

   -Kovács Lászlóné (Marianna) - Bolti legendás élményfelelős

   -Kovács Alexandra (Szandi) - Bolti legendás élményfelelős

   -Márton Karolina - Gazdi tréner


Mi azért vagyunk, hogy kutyádnak hosszú és boldog élete legyen!