Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Sziasztok!


Suller Gergő vagyok,testvéremmel Dáviddal,a szüleinkkel és a csapatunkkal együtt üzemeltetjük 2 állateledel boltunkat Nyíregyházán és a Kutyakajas.hu webshopot.


Egy hely, ahol a szakértelem és a közvetlenség találkozik. Ahol a szakértőben barátot találsz, aki segít minden kérdésre megoldást találni, ami kutyáddal vagy cicáddal kapcsolatos. Tudjuk, hogy ők is családtagok, így nekik is a legjobb eledel, felszerelés és bánásmód jár! 


Édesapánk, Suller József 15 évvel ezelőtt kezdett el haszonállat takarmányozással foglalkozni, így vált az ország legjobb három SANO kereskedőjének egyikévé. Mára a cégünk, mely családi vállalkozássá alakult, kutya- és macskaeledelekkel, felszereléssel, táplálékkiegészítőkkel is foglalkozik, még tovább erősítve a felelős állattartást. 


Azért tartottuk fontosnak kibővíteni az üzletet kutyák és macskák számára is, mert tudjuk, mennyire fontos az, hogy a kedvencek hosszú, kiegyensúlyozott, egészséges és boldog életet éljenek. Ehhez pedig szükség van olyan szaküzletekre, ahol nem csupán leemelhet az ember a polcról egy csomagolás alapján meggyőző tápot, hanem személyre szabott tanácsadást is kap. Ha allergiás a kutyusod vagy a cicád, akkor sem kell aggódni, megkeressük neki azt a tápot, ami nem csak egészséges számára, de szívesen is fogyasztja. 


Mindemellett megálmodtuk és létrehoztuk a Nyíregyházi Kutya Klubot, melynek lényege, hogy összegyűjtjük a helyi felelős kutyás gazdikat és az online kommunikáció mellett személyes találkozókra is invitáljuk őket. A közös séták alkalmával nem csak barátságok kötődnek, de sok hasznos tanácsot is megoszthatunk egymással. Ezeket az eseményeket általában összevonjuk még valamivel, például ingyenes karomvágással és otthoni ápolási tanácsokkal is kedveskedünk a klubtagok számára. Célunk, hogy a felelős állattartás ne egyedi legyen, hanem normális!Itt csatlakozhatsz a Facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/564356467095691/


Célunk eléréséhez igyekszünk mindenhol elérhetőnek lenni. Személyes tanácsadás mellett várjuk a megkereséseket telefonon, e-mailben, Facebook üzenetben, de hasznos információkat küldünk hírlevelünkben, sok fontos dologról írunk a blogunkban és webáruházunkban is kényelmesen nézelődhetsz. 

Munkatársaink:  
Suller Dávid - Bolt vezető és legendás élmény ügyfélszolgálatos

 Suller Gergő - Marketing és értékesítési igazgató

 Erdei Anett - Korányi úti bolt értékesítő és online kommunikáció 

 Nagy Anna - Kert utcai bolt értékesítő és szövegíró

 Dósa Delani -Delcsy Kutyakozmetikus

 

 

 

 

 

 

 

Suller József - Pénzügy, árubeszerzés

 

 

 

 

 

 

  Sullerné Giba Ildikó - ügyvezető igazgató                                         

 

                                             Kernács László- Webshop asszisztens


Mi azért vagyunk, hogy kutyádnak hosszú és boldog élete legyen!