Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Élősködők elleni védekezés

Négylábú barátaink sajnos sokszor védtelenek a betolakodókkal szemben.
Vedd fel a harcot az élősködők ellen, és tartsd távol kutyádtól a kullancsokat, bolhákat, atkákat és tetveket.
A harci eszköztáradban szerepelhet bolhanyakörv, kullancskiszedő, bolha-kullancs kanál, spray, gél. Mindezeket megtalálod nálunk!

Itt mindent megtalálsz, ami:

  • bolhák és kullancsok okozta fertőzés gyógykezelésére és megelőzésére, 
  • tetvek, ragadozó atkák elleni védekezésre és bolha okozta allergiás bőrgyulladás kezelésére és megelőzésére valók.

Márkáink abszolút megbízhatóak:

Advantix, Fyprist, Scalibor,Exspot, Kiltix, Frontline

Akár már akcióba lépés, azaz vérszívás előtt elpusztíthatod a kullancsokat és bolhákat, így téve könnyebbé kedvenced életét. Harcra fel, válogasd meg az eszköztárad!

Rendezés:
Nézet:
Raktáron
Scalibor kullancs és szúnyogok elleni nyakörv kutyák részére. A nyakörv 5 hónapig tartó védelmet biztosít kutyájának a kullancsok és szűnyogok ellen.
5.950 Ft 3.955 Ft -tól
Raktáron
Kiltix kullancs- és bolhanyakörv kutyák részére. A nyakörv két hatóanyaga különlegesen hosszú, akár 7 hónapig tartó védelmet biztosít kutyájának a kullancsok és bolhák ellen.
5.392 Ft 4.780 Ft -tól
Raktáron
Megbízható védelmet nyújt kullancsok, bolhák és tetvek ellen, kutyák számára.
2.954 Ft -tól
Raktáron
Kutyák és macskák számára. Vérszívás előtt elpusztítja a kullancsokat és bolhákat. Alkalmazása gyors, egyszerű, kényelmes és biztonságos. A fipronil hatóanyag specifikus parazita elleni idegméreg, a kutyák és a macskák, valamint az ember számára azonban ártalmatlan.
6.422 Ft -tól
Raktáron
Fypryst rácsepegtető oldat nagytestű (20 - 40 kg közötti) kutyák részére. Kutyák bolha, kullancs vagy szőrtetvesség okozta fertőzésének megelőzésére és gyógykezelésére.
2.290 Ft 1.490 Ft -tól
Raktáron
FYPRYST SPRAY Kutyák és macskák bolha- vagy kullancsfertőzésének megelőzésére és gyógykezelésére, valamint a bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladás kiegészítő kezeléseként. Alkalmas a szőrtetvesség gyógykezelésére.
3.750 Ft -tól
Elérhető
Vérszívás előtt elpusztítja a kullancsokat és bolhákat. Alkalmazása gyors, egyszerű, kényelmes és biztonságos. A fipronil hatóanyag specifikus parazita elleni idegméreg, a kutyák és a macskák, valamint az ember számára azonban ártalmatlan.
2.559 Ft -tól
Raktáron
A Fipromax Spot-On S-es rácsepegtető oldat kutyáknak bolhák és kullancsok okozta fertőzés gyógykezelésére és megelőzésére szolgál. A készítmény alkalmas továbbá tetvek, ragadozó atkák elleni védekezésre és bolha okozta allergiás bőrgyulladás kezelésére és megelőzésére
1.370 Ft -tól
Elérhető
Ultrahangos kullancs és bolha távoltartó készülék. 
5.390 Ft
Raktáron
Fypryst rácsepegtető oldat kistestű (2 - 10 kg kg közötti) kutyák részére. Kutyák bolha, kullancs vagy szőrtetvesség okozta fertőzésének megelőzésére és gyógykezelésére.
1.949 Ft 1.190 Ft -tól
Raktáron
Az Exspot rácseppentő oldat elpusztítja a bolhákat és kullancsokat, és egyben védettséget biztosít az újbóli fertőződéssel szemben a kezeléstől számított 4 hétig. A készítmény a kutyára rászálló szúnyogok számának és vérszívásának csökkentésére is felhasználható.
7.220 Ft
Raktáron
Fypryst rácsepegtető oldat közepestestű (10 - 20 kg kg közötti) kutyák részére. Kutyák bolha, kullancs vagy szőrtetvesség okozta fertőzésének megelőzésére és gyógykezelésére.
2.150 Ft 1.290 Ft -tól
Raktáron
Fypryst rácsepegtető oldat óriástestű (40 kg felett) kutyák részére. Kutyák bolha, kullancs vagy szőrtetvesség okozta fertőzésének megelőzésére és gyógykezelésére.
2.490 Ft 1.690 Ft -tól
Raktáron
Bolfo bolha és kullancsirtó nyakörv kutyák és macskák részére. A nyakörv bolhák ellen 4 hónapig hatékony, a kullancsok elleni hatás 10 hétig tart.
3.039 Ft -tól
Elérhető
Az Exspot rácseppentő oldat elpusztítja a bolhákat és kullancsokat, és egyben védettséget biztosít az újbóli fertőződéssel szemben a kezeléstől számított 4 hétig. A készítmény a kutyára rászálló szúnyogok számának és vérszívásának csökkentésére is felhasználható.
1.382 Ft
Raktáron
Fypryst rácsepegtető oldat macskák részére. Macskák bolha, kullancs vagy szőrtetvesség okozta fertőzésének megelőzésére és gyógykezelésére.
1.680 Ft 999 Ft -tól