Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fekhelyek – A pihenés óráira

Minden kutyust megillet a királyi kényelem, ha ledőlne pár percre, vagy órácskára. Jó ha tudjuk, hogy az ő életritmusuk eltér a miénktől. Jóval több időt töltenek sziesztázással, mint mi. Hiszen amíg mi 8-10 órát a munkával töltünk, a kiskedvencünk jó esetben a kényelmes pihe puha fekhelyén várja, hogy a gazdi hazaérjen.

Az sem utolsó szempont, hogy nem a mi díványunk, ágyunk, szőnyegünk lesz tele kutyaszőrrel, vagy épp nyállal, amíg otthon ránk vár.

Egy fekhely nem csupán egy alvóhely. Ez egy saját hely, egy biztonságot jelentő kis kuckó a kutyádnak, ahova elbújhat, ha pihenésre vágyik, vagy ha fél a vihartól.

Arról nem is beszélve, hogy ezek a kutya fekhelyek, plédek, párnák bizony szuperül mutatnak a lakásban. Válassz olyat a kutyaágyak közül, amely beleillik a lakásdekorációba, és már indulhat is a kutyaszieszta!

Nálunk találsz sokféle kutyapárnát, peremes kutya ágyat, műanyag kosarat, és még hűsítő matracot is. Ha pedig idősödő vagy ortopédiai problémákkal küszködő kedvenced van, számára is tudunk megoldást kínálni, memóriahabos kutya ágy formájában!

Rendezés:

NR Dogs Peremes Kutyafekhely Art Pava Dark S 50x45

Elérhető
Az NR Dogs Art kollekció  peremes fekhelyei vidám színeivel igazi felüdülést hoznak a mindennapjaidba!
14.990 Ft -tól

NR Dogs Basic Kutyafekhely Art Pava M 55x65

Elérhető
Az NR Dogs Art kollekció fekhelyei vidám színeivel igazi felüdülést hoznak a mindennapjaidba! 
9.990 Ft -tól

NR Dogs Basic Kutyafekhely Soft Magic Black M55x65

Elérhető
A Soft Magic kollekció darabjai, strapabíró, masszív, ugyanakkor rendkívül puha tapintású fekhelyek.
9.990 Ft -tól

NR Dogs Prémium Kutyafekhely Fun Color M 80x60

Elérhető
Az NR Dogs Fun kollekció fekhelyei vidám színeivel igazi felüdülést hoznak a mindennapjaidba!
26.990 Ft -tól

NR Dogs Basic Kutyafekhely Soft Magic Blue M 55x65

Elérhető
A Soft Magic kollekció darabjai, strapabíró, masszív, ugyanakkor rendkívül puha tapintású fekhelyek.
9.990 Ft -tól

NR Dogs Basic Kutyafekhely Soft Magic Grey M 55x65

Elérhető
A Soft Magic kollekció darabjai, strapabíró, masszív, ugyanakkor rendkívül puha tapintású fekhelyek.
9.990 Ft -tól

NR Dogs Prémium Kutyafekhely Soft Magic Blue M 80x60

Elérhető
A Soft Magic kollekció darabjai, strapabíró, masszív, ugyanakkor rendkívül puha tapintású fekhelyek. 
26.990 Ft -tól

Az ágyad helyett kutyafekhely!

 

A kutyafekhelyet több okból sem érdemes mellőznöd, ha kedvenced kényelméről van szó. Egyrészt a minőségi pihenés megkíván néhány, fizikai feltételt. Ilyen a fekhely, amely pihe-puha, mégis pont úgy tartja kutyád gerincét, ahogyan azt ő kényelmesnek érzi. Ha akar ki tud nyújtózni, de ha úgy tetszik kedve kiflivé zsugorodva szőheti nyulakkal fűszerezett álmait.

A méret kiválasztása tehát roppant fontos. Nem elég az apró összegömbölyödő állapotot szem előtt tartanod, biztosítanod kell a nyújtózás tagropogtató perceit is . Ehhez a megfelelő körülményeket csak te tudod megteremteni számára. Másrészt, ha már a praktikusságot kiveséztük, akkor jöhet az esztétikum. Egy jól megválasztott kutyafekhely kutyaágy termék ugyanis kitűnően passzolhat otthonod kisugárzásához, a berendezési tárgyaid teremtette atmoszférához. Miért ne gazdagítanád életteredet egy újabb, szépérzéket is kényeztető darabbal?

Mindennek tetejében sem a kutyaszőr, sem a kutyanyál nem okozhat problémát a jövőben, ugyanis ha kedvenced a saját kuckójában tölti álom szőtte óráit, akkor nem az ágyadon fekve fogja szőrét széthullatni, vagy épp nem a szőnyegre csurgatja rá, kicsorduló nyálát. Bár a kutyás léthez ezek az elemek hozzátartoznak, de ha megkönnyítheted az életedet, akkor miért ne tennéd meg? A puha kutyafekhelyek között biztosan megtalálod a legjobbat neked és kedvencednek is.

Érdemes végig nézned a kínálatunkat, mert megannyi színt, kialakítást, és méret variációt találhatsz. Az egészen apró négylábúaktól kezdve, a nagyméretű kutyákig minden kedvenc számára készült kényelmes, komfortos alternatíva. Ha gyakran viszed magaddal négylábúdat kirándulni, akár napokra, érdemes a szállítás lehetőségeit is mérlegelni.

Hiszen a méret az csak egy dolog!  A praktikusság is legalább annyira fontos! A minőség pedig magáért beszél, de a szavak helyett beszéljenek kutyád elégedett mozdulatai akkor, amikor felfedezi legújabb szerzeményedet, és megszokja a valódi luxus körülményeket.