Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Flexi póráz – Vezess szelíden

Flexi póráz – Vezess szelíden

Eleged van abból, hogy kedvenced végigrángat az utcán, túl rövid a póráz, vagy netalán túl hosszú? Kényelmetlen a kutyasétáltatás, mert mindig megáll szöszmötölni, szimatolni? Annak ellenére, hogy a Flexi automata póráz használata egyszerű, és kényelmes, nem fogja megoldani a problémádat.

Ahhoz Te is kellesz!

Némi neveléssel azonban a Flexi póráz örömtelivé teheti a kutyasétáltatást. Azon felül, hogy fogása  kényelmes, adott esetben kellő mozgásteret biztosíthatsz vele kedvencednek. Mivel kötelességed a kutyát mindenhol (az arra kijelölt területeken kívül) pórázon vezetni, egy alapfokon idomított, engedelmes és behívható kutyusnál jó, és kényelmes megoldás lehet az automata Flexi póráz használata. Mind kistestű kutyáknak, mind nagyobb ebeknek!

Az eredeti Flexi pórázok időtálló, extravagáns darabok, amelyek különböző méretekben, és színekben kaphatóak, hogy a törpe ölebektől az óriásokig mindenki megtalálja a Számára megfelelőt.

Ne ijedj meg, ha nem kedveled a zsinóros póráz verziót! A Flexi már szalagos formában is elérhető 3-8 méterig, testtömegtől függően, így Te döntheted el, hogy zsinóros, vagy szalagos pórázt szeretnél.

Flexi Classic megszokott fekete, piros, kék mellett már rózsaszínben is kapható, nem beszélve a póráz Flexi új termékeiről. A Flexi Comfort kialakítása, puha markolatának köszönhetően különösen kényelmes fogást biztosít mindamellett, hogy ötvözi a Flexitől elvárt pozitív tulajdonságokat. Akár 50 kg-ig, 8 méteres szalaggal is elérhető!

Ha imádod a feltűnést, és a kifejező kiegészítőket, a Flexi Design pöttyös automata póráz típusai biztosan a szívedbe lopják magukat. A különböző pórázok eltérő hosszúságban lehetnek zsinóros póráz típusúak, vagy szalagosak is. Csak az ízlésed, és kutyád termete szab határt!

Válogass a Flexi Classic New, Flexi Fun, Flexi Comfort, Flexi Design, Flexi Neon, és a „végtelenségig” bővíthető  póráz Flexi Vario  automata póráz termékek közül!

Ha már van póráz Flexi árud, ne feledd: számos kiegészítővel feldobhatod az ürülékes zacskótartótól, a jutifalis dobozon át a ledes világításig! Mindent megtalálsz üzleteinkben, és webshopunkban!

Rendezés:

Flexi- Automata póráz a legszélesebb választékban

 

Nem véletlen, hogy ez a zsinóros póráz, amely német találmány 2010 óta meghódította a világot. A Flexi automata póráz termékei immár 91 országban, 8 különböző stílusban, 154 termékváltozatban vannak jelen. Az innovatív szerkezet kényelmes, és egyszerű használat mellett enged mozgásszabadságot az amúgy pórázra kötelezett kutyáknak.

Az eredeti Flexi póráz minőségét és hosszú élettartamát a szigorú német minőségellenőrzések garantálják. A gyártásnál a kutya jólétének biztosítása mellett a használhatóság is fő szempont.

A Flexi automata póráz termékeit évekre tervezték. A jó minőségű alkatrészek és a precíz kialakítás hosszú ideig biztosítják a termék használhatóságát.  Termékkategóriáin felül minden póráz Flexi darabokról tudni kell, hogy kényelmes markolatú, pontos és gyors fékrendszerrel ellátott darab, mely használatánál nem kell a zsinór, vagy szalag beragadásától tartani.

A Flexi automata póráz a legkisebbektől a (majdnem) legnagyobbakig szolgálják immár kutyák és gazdik millióit.

8 kg-os testsúlyig terjedő kistestű kutyáknak a 3 méter hosszú zsinóros póráz, vagy szalagos XS flexi pórázak bőséges mozgásteret biztosíthatnak. Az XS méreten belül kedvünkre válogathatunk a Flexi Classic, Flexi Comfort, Flexi Design, Flexi Vario és az ellenállhatatlan Neon variációk közül.

15 kg-os kutyatesttömegig a Flexi S méretét ajánljuk. Ezek a szintén kistestű kutyáknak való automata póráz termékek már 5 méter hosszú mozgásszabaságot engedhetnek kedvenceinknek. A bőséges forma és színválaszték a Flexi S-re is érvényes.

20 kg-os súlyig a Flexi M méretét ajánljuk. A Flexi Comfort automata póráz verzióján a foglalatot is a saját kezedhez igazíthatod, így akkor is kényelmes fogást biztosít, ha egyébként elveszne a kezed a fogóban.

A póráz Flexi New Comfort automata póráz a puha fogantyújával egyébként a teljes kényelemre hangolták, ráadásul nem csak Számodra! Az S-es mérettől akár már 8 méter hosszú zsinórral is kérheted, így biztosíthatod kedvencednek a szabadág érzetét.

60 kg-os testsúlyig tökéletesen alkalmas a Flexi L-es méretű automata zsinóros póráz, amely szintén kapható Classic, Vario, Desing vagy Comfort típusban. Akkor sem kell kétségbe esned, ha nem lenne elég az 5, vagy 8 méteres szalaggal kapható automata póráz. A Flexi ugyanis már piacra dobta Giant termékváltozatát is, melyet akár 10 méteres zsinórral/ szalaggal is kérhetsz!

És a színekről még szó sem esett! A Flexi zsinóros póráz a klasszikus fekete, kék, piros színeken túl immár számtalan színben, mintázatban érhető el. Csak a hangulatod szab határt!

Webáruházunkból pedig nagyon rövid szállítási idő mellett hozzájuthasz az kedvenc automata póráz termékedhez!