Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ecopet Natural

Hadd mutassuk be egyik kedvenc kutyatáp gyártónk, az olasz Farmina belépő tápcsaládját, az Ecopet Naturalt!

Ha találkoztál már a Farmina termékeivel talán tudod, hogy kiváló minőségű alapanyagokból, kedvenceink szükségleteit alapul véve alkotja meg kimagasló színvonalú szárazeledeit, legyen szó kutyákról, vagy macskákról.

Ha a természetesség híve vagy, és kedvező árú kutyatápot keresel, ajánljuk figyelmedbe az Ecopet Natural kutyatápokat! A kis fajtaméretű kedvencektől az óriásokig, kölyköktől a felnőtt kutyusokig mindenki számára megtalálod a megfelelő kutyatápot.

Nézz szét kínálatunkban, és válaszd ki az Ecopet kutyatápot kedvenced igényei szerint, már ma!

Rendezés:

Ecopet Dog Top Farmina szuperprémium kutyatáp 20kg

Raktáron

Az Ecopet Top Farmina szuperprémium kutyatáp 20kg egy teljes értékű, tenyésztői kiszerelésű száraztáp felnőtt kutyák részére.

22.577 Ft 20.750 Ft

Ecopet Natural Lamb Medium 14kg kutyatáp

Elérhető
Ecopet Natural Lamb Medium 14kg kutyatáp bárányhússal nagytestű felnőtt kutyák számára.
12.390 Ft 11.970 Ft

Ecopet Natural Lamb Maxi 14kg kutyatáp

Raktáron
Ecopet Natural Lamb Maxi 14kg kutyatáp bárányhússal allergiás és emésztési problémás nagytestű felnőtt kutyák számára.
12.390 Ft 11.970 Ft

Ecopet Natural Puppy Maxi 14kg kutyatáp

Elérhető
Ecopet Natural Puppy Maxi 14kg kutyatáp csirkehússal nagytestű kölyök kutyák, valamint vemhes és szoptató szuka kutyák részére.
12.665 Ft

Ecopet Natural Fish Medium 14kg kutyatáp

Elérhető
Ecopet Natural Fish Medium 14kg kutyatáp északi-tengeri hallal közepes termetű felnőtt kutyák számára. Ideális érzékeny emésztőrendszerű kutyáknak, valamint bőr- és szőrproblémákkal küzdő kutyák számára.
12.390 Ft

Ecopet Natural Puppy Medium 14kg kutyatáp

Elérhető
Ecopet Natural Puppy Medium 14kg kutyatáp csirkehússal közepes testű kölyök kutyák, valamint vemhes és szoptató szukák számára.
12.610 Ft

Ecopet Energy Plus 28,5/21,5 15kg kutyatáp

Elérhető
Ecopet Energy Plus 28,5/21,5 15kg könnyen emészthető kutyatáp munka-, versenyző, vemhes és szoptató vagy stressz alatt álló kutyák számára.
12.731 Ft

Ecopet Natural Lamb Mini 14kg kutyatáp

Elérhető
Ecopet Natural Lamb Mini 14kg kutyatáp báránnyal allergiás vagy érzékeny kistestű felnőtt kutyák számára.
12.390 Ft

Ecopet Natural Puppy Mini 14kg kutyatáp

Elérhető
Ecopet Natural Puppy Mini 14kg kutyatáp csirkehússal kistestű kölyökkutyák, valamint vemhes és szoptató szuka kutyák számára.
12.610 Ft

Ecopet Adult 23/11 15kg kutyatáp

Elérhető
Ecopet Adult 23/11 15kg könnyen emészthető kutyatáp felnőtt kutyák részére.
11.756 Ft

Ecopet Natural Fish Mini 14kg kutyatáp

Elérhető
Ecopet Natural Fish Mini 14kg kutyatáp lazachússal kistestű felnőtt kutyák számára. Ideális érzékeny emésztőrendszerű kutyáknak, valamint bőr- és szőrproblémákkal szenvedő kutyáknak.
12.390 Ft

Ecopet Natural Puppy 2,5kg kutyatáp

Elérhető
Ecopet Natural Puppy 2,5kg kutyatáp kölyök kutyák, valamint vemhes és szoptató szuka kutyák számára.
3.820 Ft

Ecopet Natural – Farmina kutyatáp kiváló áron

 

Az Ecopet Natural a Farmina Pet Foods terméke, amelyet kiváló ár-érték arányban forgalmazunk az apróságok és az óriás kutyusok számára egyaránt. A Farmina tápokra jellemzően az Ecopet kutyatáp is a legfejlettebb gyártási és csomagolási technológiával készül, és szigorú minőség-ellenőrzésnek vetették alá, mielőtt boltjaink polcaira került. A nitrogénes védőgáznak köszönhetően minden zsák Ecopet a leghatékonyabb módon biztosítja a tápanyagok minőségének megőrzését, egészen a felbontás pillanatáig.

Az olasz családi vállalat 1965-ben kezdte meg az állateledelek gyártását. Elhivatottságuk 1999-ben a Farminával való megállapodáshoz vezetett. A Farmina ekkor speciális kutatásokat végzettt társállataink takarmányozását illetően. A kooperációval egyesült a két cég termékfejlesztés iránti készsége, valamint védjegyei. A tudományon alapuló innovatív hozzáállás hamar meghozta az elismertséget a vállalat életében, ami tovább ösztönözte a fejlesztést. A Nápolyi II. Frigyes Egyetem független kutatóintézete, a „Nutrition and Animal Nutrition” ekkor kapcsolódott be a tudományos munkába, és alakította meg a Farmina Állatorvosi kutatócsoportot.

Az állatorvosokból és szakemberekből álló csoport kutató, és fejlesztő munkáját azóta is házikedvenceink jólétéért végzi, Nem véletlen hát, hogy a Farmina mottója, a kedvenceink öröméből fakadó boldogságunk: Happy Pet, happy You!

 

Miből készül az Ecopet Natural kutyatáp?

A megfelelő nyersanyagok kiválasztása elengedhetetlen az optimális tápanyagbevitelhez. Ahogy a Farmina minden tápjáról, úgy az Ecopet Natural szárazeledelről is elmondható, hogy kiváló minőségű, szigorúan GMO-mentes alapanyagokból áll.

Az Ecopet kutyatápok elsődleges fehérjeforrása a csirke, amely 95%-ban emészthető, magas biológiai értékű fehérjéket tartalmaz. Az Ecopet halas tápjaiban Skandinávia tengereiből halászott halat, bárányos tápokban pedig Újzélandi bárányhúst (dehidratált) találsz. Tekintve, hogy a Farminának szívügye állataink jóléte, a tápok összetétele igazodik a kutyák táplálkozási sajátosságaihoz.

Minden zsák Ecopet Natural kutyatáp bizutosítja a kutyák elsődleges energiaforrását, az esszenciális zsírokat, optimális arányban a könnyen emészthető, állati eredetű fehérjékkel.

A könnyen hozzáférhető energiaforrásként szénhidrátok vannak jelen, így a GMO mentes kukorica, valamint cikória gyökér. A fejlett gyártási technológia, a kétcsavaros extrudálás ezen nyersanyagoknak a lehető legtökéletesebb emészthetőséget teszi lehetővé.

A minőség-ellenőrzés szigorúan kiterjed a gabonák feldolgozására is, alapvető a mikotoxin és aflatoxin-mentesség biztosítása.

Az emésztőrendszer egészségéért, és a normális bélműködésért az élesztőgombák sejtkivonata felel, melyek hatására már egy hét etetés után megszázszorozódnak kedvenced bélflóráját alkotó hasznos, bifidobaktériumok.

Emészhetőség szempontjából fontos kritérium a rostok jelenléte is, hiszen ezek felelősek a táplálék továbbhaladásáért, így a felszívódásért. Ahhoz, hogy kutyád ürüléke megfelelő állagú legyen, a kutyatápnak optimális mennyiségű rostot kell tartalmaznia. A Farmina tápokban a cukorrépapép az elsődleges rostforrás, amely hozzájárul az emésztőrendszer egészségének fenntartásához.

Az Ecopet tápok összetevőit olvasva megtalálod a mannóz alapú oligoszacharidokat, melyek a kórokozók elleni védelmet hivatottak biztosítani kedvenced emésztőtraktusában.

Az olyan, célzott hatást kiváltó adalékanyagok, mint a vitaminok és ásványi anyagok kiemelt fontosságúak a szervezet biokémiai folyamataiban. A vitaminhiány jelei olykor nem egyértelműek, ugyanakkor minden esetben járnak bizonyos gyengülő teljesítménnyel, melyet a szemfüles gazdi azonnal észlel is. A megfelelő mennyiségű vitamin kedvenceink számára is rendkívül fontos.

Minden Farmina tápban, így az Ecopet szárazeledelekben is megtalálod a kedvenced fejlődési szakaszának megfelelő vitaminkiegészítést.

 

Milyen Ecopet száraztápok közül válogathatsz?

A Farmina jól tudja, hogy kedvenced egészségét kölyök korában alapozod meg, így Ecopet Natural tápcsaládjában is megtalálod a növendék kutyusod számára kifejlesztett kutyatápot.

Nem mindegy azonban, hogy kis-közepes-, vagy nagytestű kölyök, vagy felnőtt kutyáról van szó. Minden fajtaméretnek egyéni szükségletei vannak. A nagytestű kölyköknél sarkalatos pont az ízületek védelme és az optimális fehérje : zsír arány, így ennek megfelelően az összetételben megtalálod a hozzáadott kalciumot és foszfort.

Felnőtt kutyáidnak, legyen szó törpéről, közepesről vagy óriási méretűről, kutyád ízlése szerint válogathatsz a csirkehúsos, halas vagy bárányhúsos kutyatápok közül.

Próbáld ki az adalékanyagmentes, 30%-ban dehirdatált csirkehúst, halat vagy bárányt tartalmazó, kiváló minőségű szárazeledeledeleket roppant kedvező áron, 2,5, vagy 14 kg-os kiszerelésben!