Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Furminátor kefe kisállatok szőrápolásához

Hallottál már a Furminátor kefékről?

Ha egy szőrös kedvenc gazdija vagy, akkor te tudod a legjobban, hogy milyen sok bosszúságot okoz, amikor a lakás különböző pontjain újra és újra belefutsz néhány szőrszálba vagy szőrcsomóba.  A vedlés természetes folyamat háziállatainknál. Arra szolgál, hogy megújuljon a bundájuk, egészségesek legyenek, és a lehető legjobban nézzenek ki.

Egyes házikedvencek jobban hajlamosak a vedlésre, ami gyakran fajtajellegzetesség, de az évszakok változása, hormonális változások és más külső hatások is okozhatják. Ha már beletörődtél abba, hogy a kutyaszőr része a lakás díszeinek, van egy jó hírünk számodra: van megoldás! Ugyanis ha végleg megszabadulnál ettől a kellemetlen problémától, mindenképpen szerezz be egy Furminátort! Ha rövid vagy félhosszú szőrű kutyád vagy macskád van, a Furminátor kefék nagy segítséget nyújtanak abban, hogy ne az állandó takarításról szóljon az életed!

Rendezés:

FURMINATOR SHORT HAIR DOG M

Elérhető
Precíziós kefe az elhalt szőr eltávolítására, rövidszőrű kutyák vagy macskák részére.
9.890 Ft

FURMINATOR SHORT HAIR DOG S

Elérhető

A FURminator Short Hair S kutyakefét kifejezetten az 5 centiméternél rövidebb szőrű, kis termetű (max. 9 kg) kutyák számára fejlesztették ki. 

7.899 Ft

FURMINATOR LONG HAIR DOG L

Elérhető
Aljszőrzet eltávolító kefe nagytestű, hosszú szőrű kutyák részére.
11.799 Ft

FURMINATOR RAKE FORGÓFOGAS GEREBLYE

Elérhető

A Furminator szőrgereblye egy olyan, professzionális minőségű eszköz, amely a szőrzet kifésüléséhez és kibogozásához használható. Kifejezetten hosszú és sűrű szőrzet szálainak szétválasztásához és kibogozásához tervezték.

4.999 Ft

FURMINATOR LARGE COMB NAGY FOGÚ FÉSŰ

Elérhető
Forgó fogú fésű. nagytestű kutyák aljszőrzetének átfésüléséhez, csomóbontáshoz is tökéletes.
4.401 Ft

FURMINATOR LONG HAIR DOG S

Elérhető

A Furminator eszköz garantáltan és gyorsan eltávolítja (eltávolítja és nem levágja!) a kihullott, elhalt aljszőrzetet. 

7.899 Ft

Minden szőrtípushoz és testalkathoz másra van szükség!

A legkisebb kutyustól a legnagyobb szeretetgombócig mindegyik típusú kedvencnek szüksége van a megfelelő szőrápolásra. Hiszen egyrészt ezzel csillogóvá és fényessé teheted a bundáját, valamint jótékony hatást gyakorolhatsz a bőrére is. Nem beszélve arról, hogy a felesleges szőrszálak eltávolításával segítesz neki abban, hogy könnyebben átvészelje a nyári hónapokat, ráadásul ha benti kutyáról van szó, magadat és megkímélheted az állandó takarítástól.

Ha ehhez a Furminátor termékek valamelyikét választod, nem csak egyszerűen elvégezheted ezt a műveletet, de a kényelmedet szolgálja az ergonomikus markolat, valamint az is, hogy az eszközön lévő nyomógombbal egyszerűen kilökheted a fogak közé akadt szőrt. 

Hasznos közös időtöltés a kedvenceddel!

Egy alapos átfésülés bizony nem csupán hasznos tevékenység és nem csak abban segít, hogy az otthonodat szőrmentessé tehesd. Ugyanis ez egy nagyon fontos időtöltés a kedvenceddel. Helyezkedj egy kényelmesen, beszélj hozzá, nyugtasd meg és tégy finom mozdulatokat! Élvezd, ahogy egyre egyenletesebben szuszog és mélyedj el abban, ahogy látod a szemében, milyen jól esik neki az érintésed és a simogatásod!