Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Furminátor

Hallottál már a Furminátor kefékről? 

Ha egy szőrös kedvenc gazdija vagy, akkor te tudod a legjobban, hogy milyen sok bosszúságot okoz, amikor a lakás különböző pontjain újra és újra belefutsz néhány szőrszálba vagy szőrcsomóba. Ha most szomorúan bólogatsz és arra gondolsz, hogy már nincs olyan kefe vagy fésű, ami segíthetne rajtatok és beletörődtél, hogy amíg a házikedvenced bejáratos az otthonodba, addig bizony szőr is lesz, akkor tévedsz. Ugyanis ha végleg megszabadulnál ettől a kellemetlen problémától, mindenképpen szerezz be egy Furminátort!

Rendezés:
Nézet:
Elérhető
Precíziós kefe az elhalt szőr eltávolítására, rövidszőrű kutyák vagy macskák részére. Precíziós kefe az elhalt szőr eltávolítására, rövidszőrű kutyák vagy macskák részére. 90%-al csökkenti a szőrhullást, garantáltan jobban, mint bármilyen más kefe, fésű vagy elhalt szőr és aljszőr kiszedő eszköz.Az eszközön lévő nyomógombbal kilökheti a fogak közé akadt elhalt szőrt. Ergonómikus markolata van a terméknek. 
9.890 Ft
Elérhető

A FURminator Short Hair S kutyakefét kifejezetten az 5 centiméternél rövidebb szőrű, kis termetű (max. 9 kg) kutyák számára fejlesztették ki. Eredményesen távolítja el az elhalt szőrszálakat és vékonyítja az aljszőrzetet, 90%-ban csökkentve a elhullatott szőrzet mennyiségét. Ugyanakkor egyenletesen oszlatja el a kutya természetes bőrzsírját, és fenntartja a szőrzet egészségét és fényét. A kutyák imádják a Furminator kutyakefét - még a legnyugtalanabb és legidegesebb kutyák is minimális idő alatt hozzászoknak ehhez a kiváló termékhez.

Alkalmazását mind az állatorvosok, mind a kutyaápoló szakemberek javasolják.

7.899 Ft
Elérhető

Forgófogas gereblye hosszú, sűrű szőrzetű kutyák részére

A Furminator szőrgereblye egy olyan, professzionális minőségű eszköz, amely a szőrzet kifésüléséhez és kibogozásához használható. Kifejezetten hosszú és sűrű szőrzet szálainak szétválasztásához és kibogozásához tervezték.

4.999 Ft
Elérhető

A Furminator eszköz garantáltan és gyorsan eltávolítja (eltávolítja és nem levágja!) a kihullott, elhalt aljszőrzetet. Akár a 90%-át is eltávolítja a vedlő szőrnek, egy szebb és csillogóbb bundát maga után hagyva, ami után a bőr is jobban tud lélegezni. 

A jól átfésült bunda könnyebben szárad, kevesebb kellemetlen szagot áraszt magából. Nehezebben fertőződik meg, könnyebben észlelhetők benne az esetleges bolhák és a macskáknál segít csökkenteni a szőrlabdák képződését is. 

7.899 Ft

Minden szőrtípushoz és testalkathoz másra van szükség!


A legkisebb kutyustól a legnagyobb szeretetgombócig mindegyik típusú kedvencnek szüksége van a megfelelő szőrápolásra. Hiszen egyrészt ezzel csillogóvá és fényessé teheted a bundáját, valamint jótékony hatást gyakorolhatsz a bőrére is. Nem beszélve arról, hogy a felesleges szőrszálak eltávolításával segítesz neki abban, hogy könnyebben átvészelje a nyári hónapokat, ráadásul ha benti kutyáról van szó, magadat és megkímélheted az állandó takarítástól.

Ha ehhez a Furminátor termékek valamelyikét választod, nem csak egyszerűen elvégezheted ezt a műveletet, de a kényelmedet szolgálja az ergonomikus markolat, valamint az is, hogy az eszközön lévő nyomógombbal egyszerűen kilökheted a fogak közé akadt szőrt. 

Hasznos közös időtöltés a kedvenceddel!

Egy alapos átfésülés bizony nem csupán hasznos tevékenység és nem csak abban segít, hogy az otthonodat szőrmentessé tehesd. Ugyanis ez egy nagyon fontos időtöltés a kedvenceddel. Helyezkedj egy kényelmesen, beszélj hozzá, nyugtasd meg és tégy finom mozdulatokat! Élvezd, ahogy egyre egyenletesebben szuszog és mélyedj el abban, ahogy látod a szemében, milyen jól esik neki az érintésed és a simogatásod!