Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Furminátor

Rendezés:
Nézet:
Raktáron
Precíziós kefe az elhalt szőr eltávolítására, rövidszőrű kutyák vagy macskák részére. Precíziós kefe az elhalt szőr eltávolítására, rövidszőrű kutyák vagy macskák részére. 90%-al csökkenti a szőrhullást, garantáltan jobban, mint bármilyen más kefe, fésű vagy elhalt szőr és aljszőr kiszedő eszköz.Az eszközön lévő nyomógombbal kilökheti a fogak közé akadt elhalt szőrt. Ergonómikus markolata van a terméknek. 
11.630 Ft 6.590 Ft
Elérhető

Forgófogas gereblye hosszú, sűrű szőrzetű kutyák részére

A Furminator szőrgereblye egy olyan, professzionális minőségű eszköz, amely a szőrzet kifésüléséhez és kibogozásához használható. Kifejezetten hosszú és sűrű szőrzet szálainak szétválasztásához és kibogozásához tervezték.

4.875 Ft 4.690 Ft
Raktáron

A FURminator Short Hair S kutyakefét kifejezetten az 5 centiméternél rövidebb szőrű, kis termetű (max. 9 kg) kutyák számára fejlesztették ki. Eredményesen távolítja el az elhalt szőrszálakat és vékonyítja az aljszőrzetet, 90%-ban csökkentve a elhullatott szőrzet mennyiségét. Ugyanakkor egyenletesen oszlatja el a kutya természetes bőrzsírját, és fenntartja a szőrzet egészségét és fényét. A kutyák imádják a Furminator kutyakefét - még a legnyugtalanabb és legidegesebb kutyák is minimális idő alatt hozzászoknak ehhez a kiváló termékhez.

Alkalmazását mind az állatorvosok, mind a kutyaápoló szakemberek javasolják.

9.306 Ft 5.690 Ft
Raktáron

A Furminator eszköz garantáltan és gyorsan eltávolítja (eltávolítja és nem levágja!) a kihullott, elhalt aljszőrzetet. Akár a 90%-át is eltávolítja a vedlő szőrnek, egy szebb és csillogóbb bundát maga után hagyva, ami után a bőr is jobban tud lélegezni. 

A jól átfésült bunda könnyebben szárad, kevesebb kellemetlen szagot áraszt magából. Nehezebben fertőződik meg, könnyebben észlelhetők benne az esetleges bolhák és a macskáknál segít csökkenteni a szőrlabdák képződését is. 

9.306 Ft 5.690 Ft