Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Frontline

A kullancs, bolha, és szúnyog veszély meg tudja keseríteni a gazdi és a kutya mindennapjait is. Számos baj fenyegeti kedvenceinket a szívférgességtől kezdve, a Lyme-kóron keresztül a babéziáig. Sokan csak a fejüket vakarják, hogy mégis hogyan lehet ennyi bajtól megóvni a kutyákat?

Mi tudjuk a megoldást! A Frontline egyszerre védi meg az ebeket a bolháktól, kullancsoktól és még a szőrtetvektől is!
Ha mindig csak bajlódsz a tabletták beadásával,vagy ha kutyusod igazi Houdini a bolhanyakörvekkel szemben, akkor a Frontline cseppet és spray-t nektek találták ki.

Nézz szét kínálatunkban a repellens hatású készítmények között és találd meg a számotokra megfelelőt. Válaszd ki a kutyád testtömegének megfelelő cseppet, és akár már holnapra házhoz szállítjuk Neked!

Rendezés:

Frontline spray 100 ml

Kutyák és macskák számára. Vérszívás előtt elpusztítja a kullancsokat és bolhákat. Alkalmazása gyors, egyszerű, kényelmes és biztonságos. A fipronil hatóanyag specifikus parazita elleni idegméreg, a kutyák és a macskák, valamint az ember számára azonban ártalmatlan.
Előrendelhető
5.788 Ft
10

Frontline combo kutya s /2-10 kg/ 1x

Megbízható védelmet nyújt kullancsok, bolhák és tetvek ellen, kutyák számára.
Elérhető
3.270 Ft -tól
5

Frontline spray 250 ml

Kutyák és macskák számára. Vérszívás előtt elpusztítja a kullancsokat és bolhákat. Alkalmazása gyors, egyszerű, kényelmes és biztonságos. A fipronil hatóanyag specifikus parazita elleni idegméreg, a kutyák és a macskák, valamint az ember számára azonban ártalmatlan.
Raktáron
10.790 Ft
11

Frontline spot on kutya s /2-10 kg/ 1x

Vérszívás előtt elpusztítja a kullancsokat és bolhákat. Alkalmazása gyors, egyszerű, kényelmes és biztonságos. A fipronil hatóanyag specifikus parazita elleni idegméreg, a kutyák és a macskák, valamint az ember számára azonban ártalmatlan.
Elérhető
2.864 Ft -tól
2

Frontline Tri-Act Rácsepegtető Oldat Kutyáknak 2-5kg 3X

Bolha, kullancs, szúnyog és légy ellen is ható spot on cseppek. Távol tart, kezel és megelőz egyetlen alkalmazással.
Elérhető
8.079 Ft -tól

Frontline kutya számára – hatékony védelem a bolhák és kullancsok ellen

 

A gondos gazdik egyik ismérve, hogy igyekeznek a lehető legalaposabban megvédeni kedvenceiket a vérszívó kártevőktől. Ugye te is közéjük tartozol? Lehet, hogy pont egyike vagy azoknak, akik már számos készítményt kipróbáltak, esetleg minden gyógyszerbevétel küzdelem a kutyussal.

Sajnos a klímaváltozás miatt már nem elegendő a tavaszi és nyári időszakban védeni négylábú társainkat. Az enyhe telek miatt télen is áldozatukra várnak a bolhák és a kullancsok. Emiatt folyamatosan vigyáznunk kell kedvenceinkre. Manapság már rengeteg kombinált készítmény közül lehet választani, ha a kullancsokat és bolhákat távol akarjuk tartani bundás barátainktól, azonban nem árt résen lenni.

A kereskedelmi forgalomban kapható, vagy kétes eredetű olcsó készítmények nem mindig nyújtanak hatékony védelmet. Emiatt fontos, hogy megbízható helyről, jó minőségű élősködők elleni készítményt válassz. Sokan nem szeretik a nyakörveket, hisz azokat a kutyák könnyebben elhagyják, esetleg játék közben leszedik egymásról. A tablettás megoldással szemben a cseppek egyik nagy előnye, hogy repellens hatásúak.

Mit tud a Frontline?

Mint már olvashattad, a Frontline kutyák számára kifejlesztett csepp repellens hatású. Ez azt jelenti, hogy az élősködőknek nem kell csípés által a kutya vérében található ellenszerrel érintkeznie. Ehelyett már az elején elriasztja a bolhákat és kullancsokat, így kutyusod elkerüli a csípés okozta kellemetlenségeket, ezáltal a csípés által terjesztett fertőzések is megelőzhetőek.

A Frontline különböző verziói nemcsak bolhák és kullancsok ellen védheti meg kedvencedet.

A Frontline kutya számára alkalmas bolhák és kullancsok okozta fertőzés gyógykezelésére és megelőzésére. A szer emellett alkalmas tetvek és atkák (ragadozó atkák, rühatkák) elleni védekezésre is.

A Frontline Combo az otthonodban megtalálható bolhákat, bolhapeték és abból kikelő lárvákat is elpusztítja. Továbbá alkalmas szőrtetvek ellen is. A készítmény ezen felül a kullancsokat is megöli. A termék 4 héten keresztül folyamatosan tartó atkaölő hatással rendelkezik kullancsok ellen.

A Frontline Tri-act kétszer gyorsabb a hozzá hasonló rácsepegtető oldatokhoz képest. Alkalmas bolha és kullancs elleni védekezésre. Ezek mellett távol tartja a kutyáktól a szúnyogokat, lepkeszúnyogokat és szuronyos istállólegyeket.

Használd 4 hetente az átfogó védelem érdekében!

Frontline Spray kutya és macska számára alkalmas bolhák és kullancsok okozta fertőzések gyógykezelésére, illetve megelőzésére. Segítséget nyújt tetű- és atkafertőzés leküzdésében is. Alkalmazása gyors, egyszerű, kényelmes és biztonságos. A fipronil hatóanyag specifikus parazita elleni idegméreg, a kutyák és a macskák, valamint az ember számára azonban ártalmatlan.

Milyen esetekben nem ajánlott a Frontline használata?

A Frontline cseppekre általánosságban igaz, hogy 8 hetesnél fiatalabb és/vagy 2 kg-nál könnyebb kutyakölyköknek nem ajánlott. Nem alkalmazható beteg (szisztémás betegség, láz), illetve lábadozó kutyusokon sem.

Nem szabad nyulakon alkalmazni, hisz nem nekik lett kifejlesztve, emiatt nemkívánatos reakciók, elhullás is előfordulhat.  Ezt a terméket speciálisan kutyáknak fejlesztették ki.

Macskákon nem alkalmazható a kutyás változat, mert túladagolás történhet.Számukra külön kapható Frontline Cat csepp. 

Okozhat a Frontline kutya számára allergiát?

Ha kutyusodnak sikerül lenyalnia magáról a spray-t vagy a cseppet, akkor rövid ideig tartó nyáladzás várható, ami a vivőanyag jellegéből adódik. A rendkívül ritkán előforduló mellékhatások közül rövid ideig tartó bőr reakciókat (a bőr elszíneződése, kipirosodás) és test szerte viszketegséget vagy a szőr kihullását figyelték meg a készítmény használata után.

Kivételesen túlzott nyálelválasztás, átmeneti idegrendszeri tünetek (túlérzékenység, depresszió, ingerlékenység), hányás vagy légzési rendellenességek fordultak elő a készítmény alkalmazása után.

A túladagolás kerülendő!

Ha súlyos nemkívánatos hatást vagy egyéb, a használati utasításban nem szereplő hatásokat észlel, értesítse erről a kezelő állatorvost!

Ne bízd a véletlenre! Ne feledd, kutyád védtelen a külső élősködőkkel szemben. Felelős gazdiként a Te feladatod megóvni őt ezektől a szörnyecskéktől!