Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Frontline

A kullancs, bolha, és szúnyog veszély meg tudja keseríteni a gazdi és a kutya mindennapjait is. Számos baj fenyegeti kedvenceinket a szívférgességtől kezdve, a Lyme-kóron keresztül a babéziáig. Sokan csak a fejüket vakarják, hogy mégis hogyan lehet ennyi bajtól megóvni a kutyákat?

Mi tudjuk a megoldást! A Frontline egyszerre védi meg az ebeket a bolháktól, kullancsoktól és még a szőrtetvektől is!

Ha mindig csak bajlódsz a tabletták beadásával, vagy ha kutyusod igazi Houdini a bolhanyakörvekkel szemben, akkor a Frontline cseppet és spray-t nektek találták ki.

Ha pedig a cseppek nem ideálisak a számotokra, akkor a Frontline tabletta, azaz a Frontpro lesz a befutó nálatok!

Nézz szét kínálatunkban lentebb és találd meg a számotokra megfelelőt. Válaszd ki a kutyád testtömegének megfelelő cseppet, tablettát és akár már holnapra házhoz szállítjuk Neked!

Rendezés:

Frontline spot on kutya s /2-10 kg/ 1x

Vérszívás előtt elpusztítja a kullancsokat és bolhákat.

Raktáron
2.258 Ft -tól
11

Frontline combo kutya s /2-10 kg/ 1x

Bolha-kullancs elleni készítmény kutyák számára

Raktáron
2.710 Ft -tól
9

Frontline spray 250 ml

Kutyák és macskák számára. Vérszívás előtt elpusztítja a kullancsokat és bolhákat. Alkalmazása gyors, egyszerű, kényelmes és biztonságos. A fipronil hatóanyag specifikus parazita elleni idegméreg, a kutyák és a macskák, valamint az ember számára azonban ártalmatlan.
Raktáron
9.980 Ft
14

Frontline spot on macska 1x

Vérszívás előtt elpusztítja a kullancsokat és bolhákat. Alkalmazása gyors, egyszerű, kényelmes és biztonságos. A fipronil hatóanyag specifikus parazita elleni idegméreg, a kutyák és a macskák, valamint az ember számára azonban ártalmatlan.
Raktáron
2.334 Ft

Frontpro Rágótabletta kutyáknak M 10-25kg 3x68mg

Kullancs- és bolhairtó rágótabletta kutyáknak 10-25kg

Raktáron
11.790 Ft
23

Frontpro Rágótabletta kutyáknak S 4-10kg 3x28mg

Kullancs- és bolhairtó rágótabletta kutyáknak 4-10kg
Raktáron
10.790 Ft
7

Frontpro Rágótabletta kutyáknak XS 2-4kg 3x11mg

Kullancs- és bolhairtó rágótabletta kutyáknak 2-4kg
Raktáron
9.494 Ft
2

Frontline Tri-Act Rácsepegtető Oldat Kutyáknak 2-5kg 3X

Bolha, kullancs, szúnyog és légy ellen is ható spot on cseppek. Távol tart, kezel és megelőz egyetlen alkalmazással.

Rövid lejáratú: 2023.12. hó

Raktáron
7.648 Ft -tól

Frontpro Rágótabletta kutyáknak M 10-25kg 1x68mg

Kullancs- és bolhairtó rágótabletta kutyáknak 10-25kg. 1db-os kiszerelés

Előrendelhető
3.930 Ft
1

Frontpro Rágótabletta kutyáknak L 25-50kg 1x136mg

Kullancs- és bolhairtó rágótabletta kutyáknak 25-50kg. 1db-os kiszerelés
Előrendelhető
4.329 Ft
2

Frontpro Rágótabletta kutyáknak S 4-10kg 1x28mg

Kullancs- és bolhairtó rágótabletta kutyáknak 4-10kg. 1db-os kiszerelés
Előrendelhető
3.597 Ft
1

Frontline kutya számára – hatékony védelem a bolhák és kullancsok ellen

A gondos gazdik egyik ismérve, hogy igyekeznek a lehető legalaposabban megvédeni kedvenceiket a vérszívó kártevőktől. Ugye te is közéjük tartozol? Lehet, hogy pont egyike vagy azoknak, akik már számos készítményt kipróbáltak, esetleg minden gyógyszerbevétel küzdelem a kutyussal.

Sajnos a klímaváltozás miatt már nem elegendő a tavaszi és nyári időszakban védeni négylábú társainkat. Az enyhe telek miatt télen is áldozatukra várnak a bolhák és a kullancsok. Emiatt folyamatosan vigyáznunk kell kedvenceinkre. Manapság már rengeteg kombinált készítmény közül lehet választani, ha a kullancsokat és bolhákat távol akarjuk tartani bundás barátainktól.

Azonban nem árt résen lenni.A kereskedelmi forgalomban kapható, kétes eredetű olcsó készítmények nem mindig nyújtanak hatékony védelmet. Emiatt fontos, hogy megbízható helyről, jó minőségű élősködők elleni készítményt válassz.

Sokan nem szeretik a nyakörveket, hisz azokat a kutyák könnyebben elhagyják, esetleg játék közben leszedik egymásról. Éppen ezért ideális választás a kedvencek számára a Frontline (ejtsd frontlájn) termékek.

Mit tud a Frontline csepp kutya változata? Hogy működik?

A Frontline kutyák számára kifejlesztett csepp gyorsan ölő hatású. Ez azt jelenti, hogy az élősködőknek csípés által a kutya vérében található ellenszerrel érintkeznie kell a hatás eléréséhez.

A bolhákat már 24 órán belül elpusztítja, így megakadályozza őket a peterakásban. A kullancsok kitin vázán pedig 48 órán belül átjut, így még a kritikus, kórokozó átadás előtti időszak előtt elpusztulnak. Tehát már csak halott bolhát/kullancsot fogsz találni a kutyád bundájában.

A Frontline különböző verziói nemcsak bolhák és kullancsok ellen védheti meg kedvencedet.

A Frontline kutya számára alkalmas bolhák és kullancsok okozta fertőzés gyógykezelésére és megelőzésére. A szer emellett alkalmas tetvek és atkák (ragadozó atkák, rühatkák) elleni védekezésre is.

A Frontline Combo

Az otthonodban megtalálható bolhákat, bolhapeték és abból kikelő lárvákat is elpusztítja. Továbbá alkalmas szőrtetvek ellen is. A készítmény ezen felül a kullancsokat is megöli. A termék 4 héten keresztül folyamatosan tartó atkaölő hatással rendelkezik kullancsok ellen. Bolhák ellen akár 8 héten át hatásos marad.

A Frontline Tri-act

Kétszer gyorsabb a hozzá hasonló rácsepegtető oldatokhoz képest. Alkalmas bolha és kullancs elleni védekezésre. Ezek mellett távol tartja a kutyáktól (azaz repellens hatású) a szúnyogokat, lepkeszúnyogokat és szuronyos istállólegyeket. Így nem kell a szúnyogok hordozta szívférgességtől tartanod ezen szer esetében!

Használd 4 hetente az átfogó védelem érdekében a frontline kullancs elleni csepp készítményeket!

Frontline Spray

Kutya és macska számára alkalmas bolhák és kullancsok okozta fertőzések gyógykezelésére, illetve megelőzésére. Segítséget nyújt tetű- és atkafertőzés leküzdésében is. Alkalmazása gyors, egyszerű, kényelmes és biztonságos. Bolhák ellen 60-90 napig hatásos, kullancsok ellen 5 hétig véd. Már 2 napos kortól biztonsággal használható a kiskedvencenek, a termékleírásban szereplő mennyiségben.

Frontpro

Ha kedvenced számára még sem megfelelő a spot on kombináció, használj bolha kullancs elleni tablettát! Ebben nem a fipronil hatóanyag található, hanem Afoxolaner. EZ a termék egy ízletes, jutalomfalat szerű rágótabletta, amely 1 hónapos védelmet nyújt kutyusodnak bolhák, kullancsok és rühök ellen.

A Frontpro nagyon hatékony, így ajánljuk szívből a gazdiknak!

Mi is a frontline hatóanyag?

A fipronil hatóanyag specifikus parazita elleni szer, a kutyák és a macskák, valamint az ember számára azonban ártalmatlan.

Milyen esetekben nem ajánlott a Frontline használata?

A Frontline cseppekre általánosságban igaz, hogy 8 hetesnél fiatalabb és/vagy 2 kg-nál könnyebb kutyakölyköknek nem ajánlott. Nem alkalmazható beteg (szisztémás betegség, láz), illetve lábadozó kutyusokon sem.

Nem szabad nyulakon alkalmazni, hisz nem nekik lett kifejlesztve, emiatt nemkívánatos reakciók, elhullás is előfordulhat.  Ezt a terméket speciálisan kutyáknak fejlesztették ki.

Macskákon nem alkalmazható a kutyás változat, mert túladagolás történhet. Számukra külön kapható Frontline Cat csepp illetve annak combo változata.

Okozhat a Frontline kutya számára allergiát?

Ha kutyusodnak sikerül lenyalnia magáról a spray-t vagy a cseppet, akkor rövid ideig tartó nyáladzás várható, ami a vivőanyag jellegéből adódik. A rendkívül ritkán előforduló mellékhatások közül rövid ideig tartó bőr reakciókat (a bőr elszíneződése, kipirosodás) és test szerte viszketegséget vagy a szőr kihullását figyelték meg a készítmény használata után.

Kivételesen túlzott nyálelválasztás, átmeneti idegrendszeri tünetek (túlérzékenység, depresszió, ingerlékenység), hányás vagy légzési rendellenességek fordultak elő a készítmény alkalmazása után.

A túladagolás kerülendő!

Ha súlyos nemkívánatos hatást vagy egyéb, a használati utasításban nem szereplő hatásokat észlel, értesítse erről a kezelő állatorvost!

Ne bízd a véletlenre! Ne feledd, kutyád védtelen a külső élősködőkkel szemben. Felelős gazdiként a Te feladatod megóvni őt ezektől a szörnyecskéktől!