Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetési módok


Online Bankkártyás fizetés
 ( legegyszerűbb és leggyorsabb mód a rendelésre és teljesen biztonságos )

Az általad kiválasztott termék(ek)et rögtön bankkártyával kifizetheted.Bankkártyás fizetési rendszerünk az OTP Simple,Magyarország egyik legnagyobb bannkártyás fizetési rendszere.A tranzaciókról folyamatos értesítést kapsz az e-mail címedre.

Amennyiben Simple fizetési módot választod azzal elfogadod, hogy a Suller-Táp Kft. (4461 Nyírtelek Bessenyei út 6 ) által a kutyakajas.hu webáruház felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataid átadásra kerüljenek a Simple rendszer üzemeltetője az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a Tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring. 

További információkért kattints ide: Simple vásárlói tájékoztató

 

Fizetés az áru átvételekor (utánvét) 

Lehetőséged van utólagos, készpénzes és bankkártyás fizetésre is a futárnál. Ebben az esetben a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetned a rendelés ellenértékét. A futárszolgálatnak az átvételkor készpénzben és bankkártyával is lehet fizetni.

 

Fizetés banki előre utalással

Banki előre utalással is fizethetsz nálunk.Ebben az esetben a rendelés végösszegét a csomag kiszállítása, illetve személyes átvétel esetén az átvétel előtt, előre kell átutalni a Suller-Táp Kft. bankszámlájára. Kérjük, hogy az utalás " Közlemény/megjegyzés" rovatába írd bele a rendelés azonosítóját és a nevedet, hogy meg tudjuk különböztetni az utalásokat. Amint megérkezik hozzánk a csomag ellenértéke, mi e-mail-ben értesítünk, hogy mikor megy a futár, illetve mikort tudod átvenni az árut a boltunkban.

Utalási információk:

Suller Táp Kft. bankszámlaszáma:11744003-24409544

Fizetés készpénzzel vagy bankkártyával 

A bolti átvételnél illetve Nyíregyházi kiszállításnál lehetőséged van készpénzzel illetve bankkártyával is kifizetni a rendelt árut az áru átvételekor