Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Foresto

Foresto nyakörv- a hosszútávú védelem

A Foresto évek óta töretlen népszerűségnek örvend a kutya és a cicatartók között. Ugyanis amellett, hogy a Foresto nyakörv ár nagyon pénztárca barátnak minősül havi lebontásba számítva, az egyik legmegbízhatóbb és legjobb bolhanyakörv.

A Foresto nyakörv 70 cm, és 35 cm hosszúságban kapható, így macskák és kistestű kutyák részére megfelelő az utóbbi, az előbbi Foresto nyakörv nagytestű kutyáknak való változata pedig.

Az egyetlen, kullancsokra repellens hatással rendelkező és emellett bolhaölő hatású bolhanyakörv kutyáknak és macskáknak, amely 7-8 hónapig hatásos.

Rendezés:

Foresto bolhanyakörv nagytestű kutya 8 kg felett

A Foresto kullancs és bolhanyakörv egyszeri felhelyezéssel maximális védelmet nyújt akár 8 hónapon át. Hatékony kullancsok ellen és elpusztítja a kifejlett bolhákat és megelőzi a kutya közvetlen közelében a lárvák fejlődését akár 8 hónapig.
Raktáron
10.490 Ft
119

Foresto bolhanyakörv kicsi kutya 8 kg-ig és macska

 A Foresto kullancs és bolhanyakörv egyszeri felhelyezéssel maximális védelmet nyújt akár 8 hónapon át. Hatékony kifejlett, lárva- és nimfaállapotú kullancsok ellen és elpusztítja a kifejlett bolhákat és megelőzi a kutya közvetlen közelében a lárvák fejlődését akár 8 hónapig.
Raktáron
9.980 Ft
31

Foresto nyakörv- a hosszútávú védelem

Kedvenceinkre sokféle dolog jelenthet veszélyt. Egy autóbaleset, egy váratlan betegség, de ennél is gyakoribb a különféle élősködők támadása.

A gondos gazdi pedig tudja, hogy ezeket a legjobb megelőzni, mint már a meglévő problémát orvosolni.

Szerencsére ma már nagyon sokféle módszert választhatunk arra, hogy kutyánkat és macskánkat megvédjük az élősködőktől és parazitáktól. Van, aki a havonta adandó tablettában vagy spot-on cseppben hisz. De ezeket sajnos egy esetleges hányás vagy samponos fürdetés a csepp esetében befolyásolja a hatékonyságot.

Ezzel szemben a Foresto bolhanyakörv pozitívumai:

-vízálló bolha és kullancs nyakörv

-szagtalan is a Foresto kutya nyakörv

-ez a kutya bolha nyakörv 7-8 hónapig hatékony

-mivel biztonsági záras, azaz szakad feszülés esetén, a Foresto nyakörv macska részére is kiváló

-szuper megoldás, ha kisgyerekek van otthon, mivel nem mérgező kutya bolhanyakörv.

Ha pedig kedvencünk védve van a kullancsok ellen, akkor a számukra nagyon gyakran halálos veszélyt okozó babézia ellen is megvédjük egyúttal. Ugyanis a babézia kórokozó a kullancsokban várakozik az „áldozatukra”, a kutya félékre.

Erről a betegségről a Babézia- a kutyák rettegett betegsége blogcikkünkben részletesen olvashatsz.

És bár halálos kórt nem rejtenek a bolhák, azért ők sem kellemes potyautasok. Amellett, hogy csípésükkel bosszantják kutyánkat, férgek köztigazdái is lehetnek, valamint egyetlen csípés is előhozhatja a bolhanyál-allergiát kutyánknál. Ezt pedig hosszasan és költségesen lehet az állatorvosi rendelőben kezelni. Pluszban ne is említsük azt, hogy a lakásban is elterjedhetnek és minket is megcsíphetnek.

Ezért is fontos, hogy minőségi bolhanyakörv legyen a kedvencünkön, ami hatékonyan megvédi őt!

Ha hosszútávú, megbízható terméket keresek: A Bayer Foresto lesz a legjobb választás!