Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Happy&Fit

Rendezés:
Nézet:
Raktáron
A Happy&Fit Welpen Lamm táp a könnyen emészthető összetevőivel ideális választás kölyökkutyáknak 4 hetes kortól. A kölyökkutyák ebben a különleges életszakaszban több gondoskodást és speciális táplálást igényelnek.
14.287 Ft 9.480 Ft
Raktáron

Happy&Fit Rind&Reis XL könnyen emészthető összetevőket tartalmaz, ezzel segítve kutyáját abban, hogy mindig nagyszerűen érezze magát. Ez a táp ideális választás felnőtt, nagy testű, normál aktivitású kutyáknak.

 

 

12.987 Ft 8.450 Ft
Raktáron
A Happy&Fit Natural Active táp egy könnyen emészthető prémium táp, amely optimális minden olyan felnőtt kutyának, akinek energiaigénye megnövekedett. Kutyáink több energiát és zsírt égetnek el sporttevékenység és játék közben.
9.890 Ft 8.450 Ft
Elérhető
Teljesértékű táp, felnőtt kutyáknak 

Ideális választás a könnyen emészthető összetevőivel minden felnőtt kutyának normál energiaszükséglet mellett. Szakembereink különleges receptúrával gondoskodnak kutyája egészségéről.
14.990 Ft 12.990 Ft
Raktáron
Hipoallergén formula, érzékeny felnőtt

kutyáknak

Csirkementes

100 % bárányhússal*

Szuperprémium minőség
19.990 Ft 18.880 Ft
Raktáron
A Happy&Fit Lamm&Reis könnyen emészthető összetevőivel ideális választás az érzékeny kutyáknak. Az ízletes bárány, a szárított cukorrépapép és a nagyon jól emészthető rizs optimális emésztést biztosít.
12.987 Ft 8.450 Ft
Elérhető
Teljesértékű táp, felnőtt kutyáknak

A Happy&Fit Professional Power tápot az átlagosnál magasabb energiaigényű kutyáknak ajánljuk. Számos olyan kutyafajtát ismerünk, amelyeknél az aktivitásiszint magasabb az átlagnál, vagy külső környezeti hatások miatt megnövekedett energiaszükséglet lép fel, mint például téli időszakban. Ilyenkor több fehérjére és zsírra van szükség a fitt és jó közérzet fenntartatására.
14.990 Ft 12.790 Ft
Raktáron
Teljesértékű táp kölyökkutyáknak

Ideális választás a könnyen emészthető összetevőivel nagytestű kölyökkutyáknak.

A nagytestű kölyökkutyák sokkal gyorsabban nőnek, mint kistestű társaik.
16.990 Ft 13.990 Ft
Raktáron
Teljesértékű táp energikus, felnőtt kutyáknak, munkakutyáknak
16.990 Ft 13.990 Ft