Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

N&D Kutyatáp

Különleges ízek, egészséges falatok az N&D kutyatápokkal!

Ha kutya gazdi vagy, akkor biztosak vagyunk abban, hogy egyetlen nagy vágyad van. Mégpedig az, hogy a kutyusod egészséges, hosszú és boldog életet éljen, tele vidámsággal, mókával és sok – sok farokcsóválással. Ezért pedig úgy tehetsz a legtöbbet, ha odafigyelsz a kedvenced táplálkozására. Bizony, ezen nagyon sok múlik! Ebben segítenek az N&D kutyatápok. 

A megfelelő táplálkozás éppen annyira fontos egy kutya életében, mint a rendszeres orvosi vizsgálatokon való részvétel. Ugyanis mindkettővel nagyban hozzájárulhatsz az egészségéhez. Az egészséges kutya pedig boldog, kiegyensúlyozott, gyönyörű a szőre, tele van energiával és jó a kedve. Ez pedig minden falat ételt megér, nem igaz?
Rendezés:
Nézet:
Raktáron
Teljes értékű, gabonamentes eledel báránnyal, sütőtökkel és áfonyával kistestű kölyökkutyák, valamint vemhes és szoptatós szukák részére.
3.497 Ft 3.291 Ft -tól
Raktáron
Teljes értékű, gabonamentes eledel báránnyal, sütőtökkel és áfonyával felnőtt, közepes és nagytestű kutyák részére.
8.437 Ft 6.590 Ft -tól
Raktáron
Bárány, áfonya. Teljes értékű táp, felnőtt nagytestű kutyáknak. Csökkentett gabona tartalmú, 100% búzaglutén mentes. Felhasznált gabonafélék: tönkölybúza, zab.
24.687 Ft 17.581 Ft
Raktáron
Teljes értékű, gabonamentes eledel báránnyal, sütőtökkel és áfonyával felnőtt, kistestű kutyák részére.
3.497 Ft 2.790 Ft -tól
Elérhető
Vaddisznóhússal és almával. Teljes értékű, gabonamentes táp felnőtt, kistestű kutyáknak.
2.977 Ft 2.690 Ft -tól
Elérhető
Bárány, áfonya. Teljes értékű, gabonamentes eledel felnőtt, kistestű kutyáknak.
2.977 Ft 2.690 Ft -tól
Raktáron
Csökkentett gabona tartalmú, 100% búzaglutén mentes, teljes értékű táp nagytestű kölyköknek. Felhasznált gabonafélék: tönkölybúza, zab.
25.987 Ft 17.581 Ft
Raktáron
Teljes értékű, gabonamentes eledel tőkehallal, sütőtökkel és naranccsal felnőtt, közepes és nagytestű kutyák részére.
8.437 Ft 6.590 Ft -tól
Raktáron
Bárány, áfonya. Teljes értékű, gabonamentes eledel felnőtt, közepes testű kutyáknak.
8.437 Ft 6.690 Ft -tól
Raktáron
Teljes értékű, gabonamentes eledel, kistestű felnőtt kutyáknak, vaddisznóval, sütőtökkel és almával.
3.497 Ft 2.790 Ft -tól
Elérhető
Teljes értékű, gabonamentes eledel tőkehallal, sütőtökkel és naranccsal felnőtt, kistestű kutyák részére.
3.497 Ft 2.790 Ft -tól
Elérhető
Vaddisznóhússal és almával. Teljes értékű, gabonamentes táp felnőtt, közepes testű kutyáknak.
8.437 Ft 6.690 Ft -tól
Elérhető
Hal, narancs. Teljes értékű, gabonamentes eledel felnőtt, kistestű kutyáknak.
2.977 Ft 2.690 Ft -tól
Elérhető
Teljes értékű, light táp, felnőtt közepes és nagytestű kutyáknak. Csökkentett gabona tartalmú, 100% búzaglutén mentes. Felhasznált gabonafélék: tönkölybúza, zab.
24.687 Ft 17.581 Ft
Elérhető
Csirke, gránátalma, idős, közepes és nagytestű kutyáknak. Csökkentett gabona tartalmú, 100% búzaglutén mentes. Felhasznált gabonafélék: tönkölybúza, zab.
24.687 Ft 17.581 Ft
Elérhető
Teljes értékű, gabonamentes eledel báránnyal, sütőtökkel és áfonyával közepes és nagytestű kölyökkutyák, valamint vemhes és szoptatós szukák részére.
8.437 Ft 6.977 Ft -tól
Elérhető
Teljes értékű táp felnőtt kutyáknak. Csökkentett gabona tartalmú, 100% búzaglutén mentes. Felhasznált gabonafélék: tönkölybúza, zab.
22.087 Ft 15.679 Ft
Elérhető
Teljes értékű, gabonamentes eledel, közepes és nagy testméretű felnőtt kutyáknak, vaddisznóval, sütőtökkel és almával.
8.437 Ft 6.590 Ft -tól
Elérhető
Csökkentett gabona tartalmú, 100% búzaglutén mentes, teljes értékű táp kistestű kölyköknek. Felhasznált gabonafélék: tönkölybúza, zab.
3.497 Ft 2.990 Ft -tól
Elérhető
Teljes értékű eledel tőkehallal és naranccsal felnőtt, kistestű testű kutyák részére. Csökkentett gabona tartalmú, 100% búzaglutén mentes. Felhasznált gabonafélék: tönkölybúza, zab.
3.497 Ft 2.990 Ft -tól

 

Miért érdemes N&D eledellel etetni a kutyádat?

Az N&D elnevezés nem véletlen, ugyanis mindent elárul erről a kutyaeledel családról. N&D, vagyis Natural and Delicious. (Természetes és finom.) Ez azt jelenti, hogy ezek az eledelek kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaznak, teljes értékűek és gabonamentesek vagy búzagluténmentesek. Az utóbbiak azért nagyon lényegesek, mert a kedvenced emésztőrendszere nem képes sem feldolgozni, sem hasznosítani a glutént.

Ebből kifolyólag hosszú távon akár ételallergia kialakulásához is vezethet a nem megfelelő eledel választás. Ha esetleg már kialakult az allergia, akkor is megoldás lehet a gabonamentes táp fogyasztása. Ám nem kell eljutnotok a kellemetlen tünetekig, ha időben váltasz megfelelő tápra. Szintén kiemelendő a magas vitamin – és ásványianyag tartalom is, mely nem csak a létfenntartáshoz elég a kedvencednek, de minden egyes összetevőt hasznosan fel tud használni a szervezete. 


Különleges ízek

Ezeknek a tápoknak a különlegessége, hogy rendkívüli ízeket választhatsz a kedvencednek, akár minden alkalommal más finomsággal kedveskedhetsz neki. Ilyen például a bárány, a csirke, a hal vagy a vaddisznó, mindez az áfonya, a sütőtök vagy a gránátalma ízeivel és jótékony hatásaival megbolondítva. 


Milyen kutyák számára készültek az N&D tápok?

A Natural and Delicious tápokban az a jó, hogy egy igazán testreszabott termékcsaládról beszélünk. Kínálnak eledeleket kistestű kölyökkutyák, valamint vemhes és szoptatós szukák részére, de a felnőtt kutyusok gazdái is megtalálhatják a leginkább megfelelőket kis – közepes és nagytestű kedvencek számára is. Így már kölyökkorban megalapozhatod a kutyusod egészségét és egészen idős koráig megtarthatod azt megfelelő eledel segítségével.