Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

N&D Kutyatáp

Különleges ízek, egészséges falatok az N&D kutyatápokkal!

Ha kutya gazdi vagy, akkor biztosak vagyunk abban, hogy egyetlen nagy vágyad van. Mégpedig az, hogy a kutyusod egészséges, hosszú és boldog életet éljen, tele vidámsággal, mókával és sok – sok farokcsóválással. Ezért pedig úgy tehetsz a legtöbbet, ha odafigyelsz a kedvenced táplálkozására. Bizony, ezen nagyon sok múlik! Ebben segítenek az N&D kutyatápok. 

A megfelelő táplálkozás éppen annyira fontos egy kutya életében, mint a rendszeres orvosi vizsgálatokon való részvétel. Ugyanis mindkettővel nagyban hozzájárulhatsz az egészségéhez. Az egészséges kutya pedig boldog, kiegyensúlyozott, gyönyörű a szőre, tele van energiával és jó a kedve. Ez pedig minden falat ételt megér, nem igaz?
Rendezés:
Nézet:
Raktáron
Teljes értékű, gabonamentes eledel báránnyal, sütőtökkel és áfonyával kistestű kölyökkutyák, valamint vemhes és szoptatós szukák részére.
3.497 Ft -tól
Raktáron
Bárány, áfonya. Teljes értékű táp, felnőtt nagytestű kutyáknak. Csökkentett gabona tartalmú, 100% búzaglutén mentes. Felhasznált gabonafélék: tönkölybúza, zab.
24.687 Ft 17.581 Ft
Elérhető
Vaddisznóhússal és almával. Teljes értékű, gabonamentes táp felnőtt, kistestű kutyáknak.
2.977 Ft -tól
Raktáron
Csökkentett gabona tartalmú, 100% búzaglutén mentes, teljes értékű táp nagytestű kölyköknek. Felhasznált gabonafélék: tönkölybúza, zab.
25.987 Ft 17.581 Ft
Raktáron
Teljes értékű, gabonamentes eledel tőkehallal, sütőtökkel és naranccsal felnőtt, közepes és nagytestű kutyák részére.
8.437 Ft 6.590 Ft -tól
Elérhető
Hal, narancs. Teljes értékű, gabonamentes eledel felnőtt, kistestű kutyáknak.
2.977 Ft -tól
Elérhető
Vaddisznóhússal és almával. Teljes értékű, gabonamentes táp felnőtt, közepes testű kutyáknak.
8.437 Ft 6.690 Ft -tól
Elérhető
Teljes értékű, light táp, felnőtt közepes és nagytestű kutyáknak. Csökkentett gabona tartalmú, 100% búzaglutén mentes. Felhasznált gabonafélék: tönkölybúza, zab.
24.687 Ft 17.581 Ft
Raktáron
Bárány, áfonya. Teljes értékű, gabonamentes eledel felnőtt, közepes testű kutyáknak.
8.437 Ft 6.690 Ft -tól
Elérhető
Csirke, gránátalma, idős, közepes és nagytestű kutyáknak. Csökkentett gabona tartalmú, 100% búzaglutén mentes. Felhasznált gabonafélék: tönkölybúza, zab.
24.687 Ft 17.581 Ft
Elérhető
Csökkentett gabona tartalmú, 100% búzaglutén mentes, teljes értékű táp kistestű kölyköknek. Felhasznált gabonafélék: tönkölybúza, zab.
3.497 Ft -tól
Elérhető
Teljes értékű eledel tőkehallal és naranccsal felnőtt, kistestű testű kutyák részére. Csökkentett gabona tartalmú, 100% búzaglutén mentes. Felhasznált gabonafélék: tönkölybúza, zab.
3.497 Ft -tól
Elérhető
Teljes értékű táp felnőtt kutyáknak. Csökkentett gabona tartalmú, 100% búzaglutén mentes. Felhasznált gabonafélék: tönkölybúza, zab.
22.087 Ft 15.679 Ft
Elérhető
Teljes értékű, gabonamentes eledel, közepes és nagy testméretű felnőtt kutyáknak, vaddisznóval, sütőtökkel és almával.
8.437 Ft 6.590 Ft -tól
Elérhető
Hal, narancs. Teljes értékű, gabonamentes eledel felnőtt, közepes testű kutyáknak.
8.437 Ft 6.690 Ft -tól
Elérhető
Csökkentett gabona tartalmú, 100% búzaglutén mentes, teljes értékű táp közepes testű kölyökkutyáknak. Felhasznált gabonafélék: tönkölybúza, zab.
3.497 Ft -tól
Elérhető
Teljes értékű, gabonamentes eledel báránnyal, sütőtökkel és áfonyával közepes és nagytestű kölyökkutyák, valamint vemhes és szoptatós szukák részére.
8.437 Ft 6.977 Ft -tól
Raktáron
Teljes értékű, gabonamentes eledel báránnyal, sütőtökkel és áfonyával közepes és nagytestű kölyökkutyák, valamint vemhes és szoptatós szukák részére.
26.117 Ft 20.991 Ft
Elérhető
Bárány, áfonya. Teljes értékű táp, felnőtt kistestű kutyáknak. Csökkentett gabona tartalmú, 100% búzaglutén mentes. Felhasznált gabonafélék: tönkölybúza, zab.
3.497 Ft -tól
Elérhető
Teljes értékű eledel tőkehallal és naranccsal felnőtt, közepes testű kutyák részére. Csökkentett gabona tartalmú, 100% búzaglutén mentes. Felhasznált gabonafélék: tönkölybúza, zab.
3.497 Ft -tól

 

Miért érdemes N&D eledellel etetni a kutyádat?

Az N&D elnevezés nem véletlen, ugyanis mindent elárul erről a kutyaeledel családról. N&D, vagyis Natural and Delicious. (Természetes és finom.) Ez azt jelenti, hogy ezek az eledelek kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaznak, teljes értékűek és gabonamentesek vagy búzagluténmentesek. Az utóbbiak azért nagyon lényegesek, mert a kedvenced emésztőrendszere nem képes sem feldolgozni, sem hasznosítani a glutént.

Ebből kifolyólag hosszú távon akár ételallergia kialakulásához is vezethet a nem megfelelő eledel választás. Ha esetleg már kialakult az allergia, akkor is megoldás lehet a gabonamentes táp fogyasztása. Ám nem kell eljutnotok a kellemetlen tünetekig, ha időben váltasz megfelelő tápra. Szintén kiemelendő a magas vitamin – és ásványianyag tartalom is, mely nem csak a létfenntartáshoz elég a kedvencednek, de minden egyes összetevőt hasznosan fel tud használni a szervezete. 


Különleges ízek

Ezeknek a tápoknak a különlegessége, hogy rendkívüli ízeket választhatsz a kedvencednek, akár minden alkalommal más finomsággal kedveskedhetsz neki. Ilyen például a bárány, a csirke, a hal vagy a vaddisznó, mindez az áfonya, a sütőtök vagy a gránátalma ízeivel és jótékony hatásaival megbolondítva. 


Milyen kutyák számára készültek az N&D tápok?

A Natural and Delicious tápokban az a jó, hogy egy igazán testreszabott termékcsaládról beszélünk. Kínálnak eledeleket kistestű kölyökkutyák, valamint vemhes és szoptatós szukák részére, de a felnőtt kutyusok gazdái is megtalálhatják a leginkább megfelelőket kis – közepes és nagytestű kedvencek számára is. Így már kölyökkorban megalapozhatod a kutyusod egészségét és egészen idős koráig megtarthatod azt megfelelő eledel segítségével.