Frontpro tabletta

A Frontpro egy nagyszerű megoldás arra az esetre, ha kedvenced allergiás lett valamilyen spot on cseppre, vagy nem bírja elviselni magán a nyakörvet és meg akarod őt óvni a bolháktól és a kullancsoktól. Ugyanis ez az ízletes rágótabletta nagyszerűen végzi el ezt a feladatát! 

Csak annyi a dolgod, hogy ezt az ízesített, félpuha jutalomfalat szerű rágótablettát minden hónap azonos napján add neki oda és készen is vagy!

Ráadásul egy dobozban három tabletta lapul, úgyhogy egy negyed évre le van tudva a vérszívó gond. 

A bolhák és kullancsok ellen pedig egész évben érdemes védekezni, mivel komoly, akár az életükbe kerülő betegségeket is hurcolhatnak. 

Rendezés:

Frontpro Rágótabletta kutyáknak M 10-25kg 3x68mg

Kullancs- és bolhairtó rágótabletta kutyáknak 10-25kg

Raktáron
11.980 Ft
(52)

Frontpro Rágótabletta kutyáknak S 4-10kg 3x28mg

Kullancs- és bolhairtó rágótabletta kutyáknak 4-10kg

Raktáron
10.980 Ft
(14)

Frontpro Rágótabletta kutyáknak XS 2-4kg 3x11mg

Kullancs- és bolhairtó rágótabletta kutyáknak 2-4kg

Raktáron
9.980 Ft
(3)

Frontpro Rágótabletta kutyáknak M 10-25kg 1x68mg

Kullancs- és bolhairtó rágótabletta kutyáknak 10-25kg. 1db-os kiszerelés

Raktáron
4.490 Ft
(1)

Frontpro Rágótabletta kutyáknak L 25-50kg 1x136mg

Kullancs- és bolhairtó rágótabletta kutyáknak 25-50kg. 1db-os kiszerelés

Raktáron
5.290 Ft
(3)

Frontpro Rágótabletta kutyáknak S 4-10kg 1x28mg

Kullancs- és bolhairtó rágótabletta kutyáknak 4-10kg. 1db-os kiszerelés

Raktáron
3.990 Ft
(1)

Frontpro Rágótabletta kutyáknak XS 2-4kg 1x11mg

Kullancs- és bolhairtó rágótabletta kutyáknak 2-4kg. 1db-os kiszerelés

Raktáron
3.390 Ft

Frontpro- a legegyszerűbb módja a bolhák és kullancsok elleni védekezésnek


Talán nem is tudod, hogy milyen komoly gondot tudnak okozni ezek a kis apró élősködők. Azon felül hogy csípésükkel bosszantják a kutyádat, illetve vakarózást okoznak, komoly betegségeket is okozhatnak. 

A bolha csípés allergia nagyon gyakori a kutyáknál, és elég komoly bőrgyógyászati megbetegedést okoznak. És ehhez elég lehet egyetlen egy bolha csípése is. 

Azonban ha a Frontpro tablettát használod, akkor ennek a betegségnek a kezelésének részeként is megfelelő.

Természetesen az állatorvosoddal egyeztess bármi féle új készítmény bevezetése előtt. 

Azonban tudnod kell, hogy a Frontpro tabletta nem riasztó, azaz repellens hatású, hanem a kutyádra kerülve 8 órán belül pusztítja el a bolhát és 48 órán belül a kullancsot. 

Ezen felül a Frontpró még hatásos az atkákra is, így kiválóan használható a Demodikózis, azaz a Demodex atkák túlszaporodása esetén. Így az atka csípés és sebek megjelenésétől sem kell tartanod.

Sajnos mint minden más készítménynél, úgy ennél a terméknél sem lehet azt mondani, hogy 100%-os védettséget nyújt. Azonban helyesen alkalmazva, rendszeresen beadva nagyon kevés az esélye annak, hogy a kutyád komoly betegséget kapna el ezen élősködőktől. 


De melyek is ezek? 

-    babézia (kullancs)
-    Lyme kór (kullancs) 
-    másodlagos bőrfertőzések a csípés miatt (bolha)
-    bélférgesség (bolha)
-    demodikózis- a demodex atkák túlszaporodása


Babézia

A babézia- a kutyák rettegett betegsége blogcikkünkben részletesen kifejtettük ezt a nagy veszélyt jelentő kórt.

Ez az egysejtű ott lapul a kullancsokban, és a csípés utáni 2-7 napon belül jelennek meg a tünetei. Ez lehet láz, levertség, sötét vizelet. Az egysejtű a vörösvértestekben szaporodik és a kutya szervezete lényegében a saját vörösvértestjeit kezdi el pusztítani, így harcolva ellene.  Gyógyítása kétesélyes, időben észre véve nagyobb az esély a túlélésre. 

Lyme kór

Ez az egész szervezet betegsége, amelyet a borrelia burgdorferi nevű baktérium okoz. Tünetei a látás- és hallászavar, az egyensúly problémák, valamint a szívritmus zavar, bénulás is. Sajnos ránk is veszélyes ez a betegség. Úgyhogy emiatt is fontos, hogy olyan készítményt használjunk, amely megöli a kullancsot. 

Demodikózis

A demodex atkák szintén a kutyán élnek normál egészséges kutya esetén is, azonban gondot okoz a túlzott elszaporodásuk immunrendszer gyengeség esetén. Testszerte kopaszodást, erős viszketést okoznak a bőrének ezek az atkák. Diagnózis felállítás vizsgálat és bőrkaparék után könnyen felállítható sokszor. A kezelés hatására a vakarózás gyorsan mérséklődik, a többi tünet együttessel együtt.

A Frontpro tabletta ízesített, így a legtöbb esetben magától elfogadják a kutyusok, jutalom falat gyanánt. A jobb felszívódás érdekében érdemes étkezéssel egybe kötve oda adni a számukra. Azonban a tapasztalat, a Frontpro vélemények és a kutatások alapján az sem befolyásolja a hatékonyságát, hogy ha etetés előtt adod a front pro tablettát oda neki.

Ha rövid időn belül (30 p) hányás jelentkezve, érdemes kiegészítő kezelést abban a hónapban alkalmazni, mert előfordulhat, hogy nem szívódott fel a tabletta hatóanyaga.