Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Brit kutyatáp

Brit kutyatápok –széles termékválaszték a kutyák egyedi szükségletei alapján 

Tudjuk, hogy felelős kutyatartóként a legjobbat szeretnéd kedvencednek, hogy hosszú, boldog életet élhessen Veled. Bizonyára azt is tudod, hogy a megfelelő eledel kiválasztása kutyád egészségmegőrzésének az alapja! A jó táp azon felül, hogy kielégíti kedvenced biológiai szükségleteit, javítja általános állapotát, ellenállóképességét, vitalitását.  

A Brit kutyatápok termékcsaládjai -legyen szó a Brit Care, Brit Care Mini , a Brit Premium by Nature vagy Brit Fresh tápokról- széles körben fedik le a különböző kutyák eltérő igényeit, életkoruktól, méretüktől, egyedi szükségletüktől függően. Hogyha a Brit termékcsaládok között keresgélsz, biztosan megtalálod az igényeiteknek megfelelő, prémium minőségű tápot!

Rendezés:

Brit Care Puppy Lamb & Rice 1 kg kutyatáp

Brit Care Puppy Lamb&Rice kutyatáp hipoallergén összetevőkkel. Bárányhússal és rizzsel, bármely fajtájú kölyök- és fiatal kutya részére. 4 hetes kortól 12 hónapos korig adható. A vemhes és szoptatós kutyák etetésére is alkalmas.
Elérhető
2.543 Ft -tól
18

Brit Care Junior Large Breed Lamb & Rice 1 kg kutyatáp

Brit Care Junior Large Breed Lamb & Rice 1 kg hipoallergén kutyatáp nagy és óriás testű, kölyök és növendék kutyák részére 3 hónapos kortól - 2,5 éves korig.
Elérhető
2.442 Ft -tól
7

Brit Care Adult Medium Breed Lamb & Rice 1 kg kutyatáp

Brit Care Adult Medium Breed Lamb & Rice 1 kg hipoallergén kutyatáp közepes testű felnőtt kutyák részére 1-7 éves korig.
Elérhető
2.690 Ft -tól
4

Brit Care Grain-free Puppy Salmon & Potato 1 kg kutyatáp

Brit Care Grain-free Puppy Salmon & Potato 1 kg kutyatáp gabonamentes és hipoallergén burgonyás lazac összetétel minden fajtájú kölyök- és fiatal kutya számára 4 hetestől - 12 hónaposig.
Raktáron
2.663 Ft -tól
16

Brit Care Adult Small Breed Lamb & Rice 1 kg kutyatáp

Brit Care Adult Small Breed Lamb & Rice 1 kg hipoallergén kutyatáp kis és mini testű felnőtt kutyák részére (10kg alatt) 1 - 8 éves korig.
Előrendelhető
2.423 Ft -tól
4

Brit Care Grain-free Adult Salmon & Potato 1 kg kutyatáp

Brit Care Grain-free Adult Salmon & Potato 1 kg kutyatáp gabonamentes, hipoallergén burgonyás lazac összetétel felnőtt kutyák számára
Elérhető
2.505 Ft -tól
3

Brit Care Sensitive Venison & Potato 1 kg kutyatáp

Brit Care Sensitive Venison & Potato 1 kg hipoallergén kutyatáp felnőtt kutyák számára. Ajánlott gabonaérzékeny kutyák számára.
Elérhető
3.130 Ft -tól
3

Brit Care Weight Loss Rabbit & Rice 1 kg kutyatáp

Brit Care Weight Loss Rabbit & Rice 1 kg kutyatáp hipoallergén rizses nyúlhús összetétel túlsúlyos kutyák számára.
Elérhető
2.556 Ft -tól
6

Brit Care Dog Show Champion 1 kg kutyatáp

Brit Care Dog Show Champion 12 kg kutyatáp hipoallergén lazac és hering összetétel a kitűnő kondícióhoz kiállítási vagy nagybundás kutyák számára.​
Elérhető
2.360 Ft -tól
7

Brit Care Senior Lamb & Rice 1 kg kutyatáp

Brit Care Senior Lamb & Rice 1 kg hipoallergén kutyatáp, bárányhússal és rizzsel, idős és idősödő kutyáknak, az összes fajta részére.
Előrendelhető
2.488 Ft -tól
5

Brit Care Endurance 1 kg kutyatáp

Brit Care Endurance 1 kg kutyatáp hipoallergén rizses kacsahús összetétel nagy aktivitású és energiafelhasználású kutyák számára.
Elérhető
2.360 Ft -tól
3

Brit Care Grain-free Junior Large Breed Salmon & Potato 1 kg kutyatáp

Brit Care Grain-free Junior Large Breed Salmon & Potato 1 kg kutyatáp gabonamentes és hipoallergén burgonyás lazac összetétel nagy testű (25 kg feletti) fiatal kutyák számára (3 hónapostól 2 évesig).
Raktáron
2.613 Ft -tól
1

Széles választék, kutyád személyére szabottan a Brit kutyatápokkal!


Felelős gazdiként bizonyára már tudod, hogy a megfelelő eledel kiválasztása alappillére kedvenced hosszú, egészséges életének. 
A különböző fajtaméretű, életkorú és aktivitású kutyáknak eltérő összetételű táplálékra van szüksége. Hogyha a Brit kutyatápok különböző (a Brit Care, Brit Care Mini, a Brit Premium by Nature, és a Brit Fresh) termékcsaládjai között keresgélsz, megtalálod az igényeinek megfelelő, minőségi eledelt!


Ezek a termékcsaládok széles körben fedik le a különböző kutyák eltérő igényeit, életkoruktól, méretüktől, egyedi szükségletüktől függően.


Allergénmentes tápok – Nem csak allergiás kutyáknak!

Ameddig nincs baj, addig nincs baj – sajnos ez a hozzáállás számos területen, így a kutya etetésével kapcsolatban is igen népszerű. Attól, hogy kedvenced bármilyen ennivalót szívesen fogyaszt, egyáltalán nem biztos, hogy az egészségét szolgálja. A különböző ételintoleranciák akár felnőtt korban is kialakulnak, az allergia felderítése pedig sok esetben hosszadalmas és költséges folyamat. Miért ne előznéd meg a bajt?


Sokan nem gondolják, hogy a csirkehúson kívül egyes fehérjefajták, mint a kukorica, búza és szója hosszú távú etetése eleségintolerancia kialakulásához vezethet. Ezért problémájuk nem feltétlenül szűnik meg a csirkehús megvonását követően.  Mivel a Brit Care, és a Brit Care Mini szuperprémium tápok nem tartalmaznak allergén anyagokat, az eleségallergia megelőzésében is lényegi szerepet játszanak. 

 

A lazacolaj nem csak csillogó bunda!

Talán már hallottál a lazacolaj bőrre, és szőrre gyakorolt kedvező hatásairól, de vajon tudtad-e, hogy az Omega-3 és Omega-6 esszenciális zsírsavak az immunrendszerre, a szív-, ér- és idegrendszerre is épp olyan pozitív hatással vannak? 
Ezek létfontosságú tápanyagok, melyek a hidegen sajtolt lazacolajból nyerve a legtermészetesebb módon épülnek be kutyád szervezetébe.


A Brit kutyatápok gondosan válogatott összetevői között minden esetben megtalálod a kiváló minőségű lazacolajat. Így biztos lehetsz benne, hogy kedvenced hozzájut a szükséges mennyiséghez anélkül, hogy minden nap halat etetnél vele.