Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Brit Premium Kutyatáp

Amiben biztos lehetsz, hogy a Brit Premium kutyatápok segítenek,

hogy egy kíváló ár/ érték arányú tápot válassz kedvencednek. Ehhez pedig csupán annyit kell tenned, hogy kiválasztod a kedvenced számára leginkább ideális tápot a választékból. Így nem csak finomat ehet a kutyád, de az egészségére is vigyázhatsz. Így pedig biztosíthatod, hogy hosszú éveken át melletted maradjon. 

Nincs olyan gazdi, aki ne a legjobban akarná a kedvencének. Ha most is ott rohangál melletted egy szőrös szeretetbomba, akkor te tudod ezt a legjobban. Különösen sarkalatos kérdés az, hogy milyen eledelt válassz számára, hiszen a választék hatalmas.

Rendezés:

Brit Premium by Nature Sensitive Lamb Rice 3 kg

Brit Premium by Nature Lamb & Rice 15 kg kutyatáp allergiás és az emésztési bántalmakban szenvedő kutyáknak.

Raktáron
5.187 Ft -tól
14

Brit Premium by Nature Junior Large 3 kg

Brit Premium by Nature Junior Large 3 kg kutyatáp nagytestű kutyák (25-45 kg) növendékei (4-24 hónap) számára.
Raktáron
4.020 Ft -tól
3

Brit Premium by Nature Adult Large 3 kg

Brit Premium by Nature Adult Large 3 kg kutyatáp nagytestű (25-45 kg) felnőtt kutyák számára.

Elérhető
3.596 Ft -tól
4

Brit Premium by Nature Junior Medium 3 kg

Brit Premium by Nature Junior Medium 3 kg kutyatáp közepes testű kutyák (10-25 kg) növendékei (2-12 hónap) számára.
Raktáron
4.127 Ft -tól
3

Brit Premium by Nature Adult Medium 3 kg

Brit Premium by Nature Adult Medium 3 kg kutyatáp közepes testű (10-25 kg) felnőtt kutyák számára.
Raktáron
3.385 Ft -tól
4

Brit Premium By Nature Light 3 kg

Teljes értékű eledel pulykával és zabbal, minden fajta túlsúlyos kutyának.
Elérhető
3.385 Ft -tól
2

Brit Premium by Nature Sport 3kg

Kutyatáp magas energia szükségletet igénylő szánhúzó kutyák, vadászkutyák, munka kutyák számára. Alkalmazható a lábadozó kutyáknak is.

Raktáron
3.915 Ft -tól
5

Brit Premium by Nature Senior L-XL 3 kg

Brit Premium by Nature Senior L-XL 3 kg kutyatáp nagy- és óriástestű (25-90 kg közötti) idősebb (7 éven felüli) kutyák számára

Elérhető
3.702 Ft -tól

Brit Premium by Nature Senior S+M 3 kg

Brit Premium by Nature Senior S+M 3 kg kutyatáp közepes testű (10-25 kg) idősebb (7 éven felüli) kutyák számára.
Elérhető
3.702 Ft -tól
2

Brit Premium by Nature Junior XL 3 kg

Brit Premium by Nature Junior XL 3 kg kutyatáp óriás testű kutyák (45-90 kg) növendékei (4-30 hónap) számára.

Raktáron
4.127 Ft -tól
3

Brit Premium By Nature Junior Small 1kg

Brit Premium By Nature Junior Small 1kg kutyatáp kistestű kutyák (1-10 kg) növendékei (4 hét -12 hónap) számára. Alkalmas a vemhes és szoptató nősténykutyák számára is.

Elérhető
1.794 Ft -tól

Brit Premium by Nature Adult XL 3 kg

Brit Premium by Nature Adult XL 3 kg kutyatáp óriás testű (45-90 kg) felnőtt kutyák számára.
Raktáron
4.020 Ft -tól

Így teszik energikussá és egészségessé a kutyádat a Brit Premium tápok

 

Tulajdonképpen milyen egy igazán jó kutyaeledel? A kérdés jogos, hiszen minden gazdi erre kíváncsi leginkább. Engedd meg, hogy e téma keretein belül bemutassuk neked a Brit Premium kutyaeledeleket, amelyekben mindent megtalálsz, amire a kutyádnak szüksége van, ráadásul ár-érték arányban is remek választás. Így nem kell mélyen a zsebedbe nyúlnod, ha jót szeretnél a kutyádnak. A brit prémium kínálatban a szőrös kis barátok méretének és életkorának megfelelő tápokat találsz, így nem kell aggódnod amiatt, hogy vajon jól választottál-e. 

 

Minden életszakaszban az arra jellemzően szükséges összetevőket biztosítva.

A Brit tápcsaládot többek között azért is kedvelik nagyon sokan, mert a kutya minden életkorára és méretére gyártanak megfelelő összetételű tápot, legyen szó kölyök vagy senior kedvencről. Már néhány hónapos korban adható Puppy vagy Puppies tápokat idővel könnyedén, szinte zökkenőmentesen válthatjuk, junior, adult, majd idős korban a senior tápokra. Természetesen a különböző variációk úgy vannak összeállítva, hogy a lehető legjobb hatással legyenek az állat szervezetére. Ráadásul nem a te feladatod az, hogy kiválassz egyet a széles kínálatból, hiszen az a kutyád életkora alapján adott. Kölyökként az egészsége megalapozása a fő cél, felnőttként annak megtartása, míg idősebb korban a megváltozott igényeinek kielégítése, az elhízás ellen küzdelem és az ezekhez való alkalmazkodás a fő cél. 

 

Számos előnye van a Brit Premium kutyatápoknak!

Ahogy a kornak megfelelő választék, úgy a minőségi összetevők listája is kiemelendő a sorból ezen eledelek esetében. Mindezzel együtt vitaminokban, fehérjékben, növényi rostokban, proteinekben és ásványi anyagokban gazdag, így tápanyagtartalma is megfelelő. Sokan nem is gondolnák, hogy mindez hosszút távon ki kifizetődő a kedvenc számára. Számos olyan betegség alakulhat ki a kutyáknál, melyek esetében elsőre nem is gondolnál arra, hogy a nem megfelelő eledeltől alakultak ki. Ilyen az, ha hullik vagy már nem olyan fényes a kutyád szőre, ha sokat vakarózik vagy esetleg kedvetlen és fáradt.

Éppen ezért javasoljuk mindig, hogy abban az esetben, ha az orvos semmilyen szervi elváltozást nem talál, érdemes más eledel után nézni, ugyanis több mint valószínű, hogy allergiás reakcióval álltok szemben. Sajnos a fentebb említett tünetek miatt számos szövődménye lehet egy nem megfelelően kezelt allergiának. Súlyosabb és szélsőségesebb esetben, ha semmilyen módon nem kezelik az allergiás tüneteket, kialakulhat epilepszia, szervi elégtelenség, ízületi gyulladás, pajzsmirigy probléma vagy akár rák is. Éppen ezért fontos, hogy a tüneteket külsőleg is kezeljék, míg kiderül, pontosan milyen összetevő okozza a problémát. 

Láthatod, milyen sok mindentől kímélheted meg a kutyádat egyszerűen azzal, hogy olyan eledelt választasz a számára, amelynek az összetevői minden szempontból megfelelőek és egészségesek a számára, ráadásul minden alkalommal jóízűen falatozik belőle. 

 

Foglaljuk tehát össze, milyen egy jó kutyaeledel?

Mindezek alapján a fentebb feltett kérdésre már sokkal könnyebb választ adni. Egyrészt ugyanis fontos, hogy minőségi fehérjeforrást biztosítson a kutyának az eledel, ezt legfőképpen állati eredetű fehérjéből, tehát fontos a táp hústartalma.
A Brit Premium tápok 40+ hústartalommal rendelkeznek, dehidratált és csontozott formában

A Brit Premium esetében tehát az összetevőknek köszönhetően nem kell tartanod attól, hogy a kutyád enervált vagy kedvetlen lesz, legyengül az immunrendszere, esetleg elkezd hullani a szőre. 
Megfelelő mennyiségű húsból nyerhet majd elég energiát a kedvenced.