Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Royal Canin kutyatáp

A Royal Canin kutyatáp titka a minőségében rejlik.Talán ez az egyik olyan eledel a piacon, melynek az illata még az emberi orr számára is egyértelműen vonzó. 

Olyan termékek születnek így, a gyártó égisze alatt, melyek minden tekintetben testre, pontosabban kutyára lettek szabva. Kutya fajtára. A Royal Canin kutyatápok ugyanis konkrét fajtára is kínálnak teljes értékű táplálékot.

A rengeteg variáció egyetlen célt szolgál: hogy minden kutya megtalálja a magáénak való eleséget. Azon nem kell gondolkodj, hogy a táp paraméterei mennyire támogatják négylábú kedvenced fejlődését. Hiszen végig olvasva a címkéket, és a gyártói leírásokat, hamar szembesülhetsz azzal, hogy a Royal nem véletlenül az egyik legmegbízhatóbb cég a piacon, már hosszú évek óta. Nagyjából ebben rejlik a titka, s persze abban, hogy a kutyák – mit sem tudva a „titokról”, egyszerűen imádják a Royal Canin kutyaeledeleket.

Hasonló kutyatáp márka javaslatunk: Happy dog kutyatáp

Rendezés:
Nézet:
Raktáron
Royal Canin MEDIUM ADULT 15 kg kutyatáp felnőtt kutyáknak, közepes testű fajták számára (11-25 kg) 12 hónapostól 7 éves korig.
19.471 Ft 17.994 Ft
Elérhető

Royal Canin BOXER ADULT 12 kg kutyatáp felnőtt boxerek számára 15 hónapos kortól.

Rovid lejaratu

17.997 Ft
Raktáron
Royal Canin GERMAN SHEPHERD PUPPY 12 kg kutyatáp német juhászkutya fajtájú kölyökkutyáknak 15 hónapos korig.
19.365 Ft
Elérhető
Royal Canin GIANT PUPPY 15 kg kutyatáp óriástestű kölyökkutyák számára (45 kg feletti felnőttkori testtömeg) 8 hónapos korig.
19.565 Ft
Raktáron
Royal Canin YORKSHIRE TERRIER PUPPY 0,5 kg kutyatáp Yorkshire terrier fajtájú kölyökkutyáknak 10 hónapos korig.
1.795 Ft -tól
Raktáron
Royal Canin MINI ADULT 8 kg kutyatáp felnőtt, kistestű kutyák számára (1-10 kg közötti testtömeg)  10 hónapos kortól.
12.365 Ft 11.990 Ft
Raktáron
Royal Canin MAXI ADULT 15 kg kutyatáp felnőtt kutyáknak, nagytestű fajták számára (26-44 kg) 15 hónapostól 5 éves korig.
19.471 Ft 17.994 Ft
Elérhető
Royal Canin BOXER PUPPY 12 kg kutyatáp junior boxer kutyák számára 15 hónapos korig.
19.365 Ft
Raktáron
Royal Canin GIANT ADULT 15 kg kutyatáp felnőtt órástestű kutyák számára 18/24 hónapos kortól
19.987 Ft 17.994 Ft
Elérhető
Royal Canin MAXI ADULT 5+ 15 kg kutyatáp idős kutyáknak, nagytestű fajták számára (26-44 kg) 5 éves kor felett.
19.271 Ft
Elérhető
Royal Canin MINI STARTER MOTHER & BABYDOG 8,5 kg kutyatáp szuka kutyák, kistestű fajták (1-10 kg) és kölykeik számára: szuka kutyák a vemhesség utolsó időszakában illetve a szoptatás alatt - Kölyökkutyák az elválasztás ideje alatt, 2 hónapos korig.
17.093 Ft
Raktáron
Royal Canin FRENCH BULLDOG PUPPY 1 kg kutyatáp francia bulldog fajtájú kölyökkutyáknak 12 hónapos korig.
2.514 Ft -tól
Elérhető
Royal Canin MINI DERMACOMFORT 10 kg kutyatáp felnőtt és idős kutyáknak, kistestű fajták számára (1-10 kg) 10 hónapos kortól. Ideális bőrirritáció és viszketésre való hajlam ellen.
15.340 Ft
Elérhető
Royal Canin GERMAN SHEPHERD ADULT 12 kg kutyatáp német juhászkutya fajtájú kutyáknak 15 hónapos kortól.
17.997 Ft
Elérhető
Royal Canin BULLDOG ADULT 12 kg kutyatáp felnőtt és idősödő bulldog kutyáknak 1 éves kortól.
17.997 Ft
Elérhető
Royal Canin FRENCH BULLDOG JUNIOR 3 kg kutyatáp francia bulldog fajtájú kölyökkutyáknak 12 hónapos korig.
6.895 Ft
Elérhető
Royal Canin MAXI STARTER 15 kg MOTHER & BABYDOG kutyatáp nagy termetű kölyökkutyáknak az elválasztástól 2 hónapos korig és a szukáknak a vemhesség végétől kezdve és a szoptatás alatt.
21.955 Ft
Elérhető
Royal Canin MAXI AGEING 8+ 15 kg kutyatáp szenior kutyáknak, nagytestű fajták számára (26-44 kg) 8 éves kor felett.
19.987 Ft
Elérhető
Royal Canin MINI LIGHT WEIGHT CARE 0,8 kg kutyatáp felnőtt és idős kutyáknak, kistestű fajták számára (1-10 kg) 10 hónapos kortól.
2.426 Ft -tól
Elérhető
Royal Canin BULLDOG PUPPY 12 kg kutyatáp bulldog fajtájú kölyökkutyáknak 12 hónapos korig.
19.365 Ft

A Royal Canin kutyatápok megadják a kedvencednek mindazt, amire szüksége van

 

Egy kutyának szeretetre, gondoskodásra, játékra és kiegyensúlyozott étrendre van szüksége. A Royal Canin kutyaeledel az utóbbi kialakításában tudnak neked segíteni. Ezek az eledelek ugyanis körülbelül 50 különböző tápanyag megfelelő arányú kombinációját tartalmazzák. Ezeknek a tápoknak a segítségével a kutyák egyedi szükségleteit pontosan és hiánytalanul elégítik ki, teljesítve az egészséges táplálás alapvető célkitűzéseit.

 

Mit jelent a kiegyensúlyozott táplálkozás?

A kiegyensúlyozott táplálásnak két nagy része van.
Egyrészt fontos, hogy a kutya étrendjéből kiiktassuk az olyan összetevőket, melyeket nem képes feldolgozni a szervezete, sőt, hosszú távon akár allergiás reakciókat vagy más egészségügyi problémákat is okozhat. Ilyenek főleg a gabonafélék.Másrészt az is lényeges, hogy olyan alapanyagokból álljon az eledel, melyek jótékony hatással vannak a kutya szervezetére és megkapja általuk az ideális mennyiségű vitaminokat és ásványi anyagokat.Mindezt meg tudod válósítani,így nem kell többé miatt izgulnod, hogy megfelelőlen táplálod-e kutyádat.

 

Milyen Royal Canin kutyatápot válasszak a kedvencemnek?

A gyártók kifejezetten odafigyeltek arra, hogy minél több fajtájú és életkorú kutya igényeit kielégítsék, így a mini – és kistermetű, a közepes, a nagy és az óriás kutyákra is gondoltak attól függően, mennyi idős a kedvenced. A kifejezetten érzékeny és különleges igényű kutyusokra is odafigyelnek, így kínálatukban jó eséllyel a te kedvencednek is megtalálod a szinte személyre szabott Royal Canin eledeleket. Így biztos lehetsz abban, hogy a kutyusod minden reggel jókedvűen, energikusan és egészségesen ébred fel holnap reggel is.