Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Josera kutyatáp

Josera - a kiváló minőségű prémium állateledel

A Josera egy német cég, akik már 75 éve készítenek állateledelt házi kedvenceinknek. Szem előtt tartják a kutyák egészségét és érzékeny emésztőrendszerét, törődnek azzal, hogy a különböző tápok finomak és energiában gazdagak legyenek. Mindent szenvedéllyel és a megfelelő körültekintéssel készítenek el, hogy a kutyusod a lehető legvidámabb lehessen. 

Forgalmaznak tápokat kistestűeknek, különleges igénnyel rendelkező kutyáknak, illetve természetes alapanyagokból készült állateledelt is előállítanak. Nem feledkeznek meg a mindennapokra szánt tápokról sem. 

Rendezés:

Josera JosiDog Economy 15 kg kutyatáp

Raktáron
Teljes értékű táp kevésbé aktív, felnőtt kutyák részére.
8.695 Ft 7.995 Ft

Josera Kids 15kg kutyatáp

Raktáron

Teljes értékű kutyatáp kölyök és növendékkutyák részére.

A Kids az ideális táp növendék kutyája számára, hogy egészséges, életerős felnőtt váljék belőle. Kifejezetten a közepes- és nagytestű kölyökkutyák igényeihez igazítva, 8 hetes kortól
17.430 Ft 16.445 Ft

Josera JosiDog Junior 18 kg kutyatáp

Raktáron

Josera Basic Line Junior kutyatáp – Kölyökkutyák részére kifejlesztett teljes értékű kutyatáp.

15.735 Ft 14.555 Ft

Josera JosiDog Active 18 kg kutyatáp

Raktáron

Josera Basic Line Active kutyatáp – Csirkehús ízesítésű kutyatáp nagy energiaigényű felnőtt kutyáknak. 

13.955 Ft 12.985 Ft

Josera JosiDog Regular 18 kg kutyatáp

Raktáron

A JosiDog Regular egy speciális összetétellel rendelkező teljes értékű száraz eledel aktív kutyák számára.

13.565 Ft 12.700 Ft

Josera Mini Junior 15 kg kutyatáp

Raktáron

Szárazeledel kis fajtájú kölyökkutyáknak 3 hetes kortól kacsahússal és lazaccal.

19.720 Ft 18.535 Ft

Josera JosiDog Agilo Sport 18 kg kutyatáp

Raktáron

A JosiDog Agilo Sport egy kiválóan emésztehtő száraz eledel sportkutyák részére.

15.575 Ft 13.935 Ft

Josera Adult Lamb&Rice 15kg kutyatáp

Raktáron

A Lamb & Rice kímélő száraz eledel, amely átlagos és nagy mozgásigényű kutyáknak egyaránt adható.

Kiváló minőségű bárányhúsos száraz kutyatáp.

18.820 Ft 16.825 Ft

Josera JosiDog Solido Senior 18 kg kutyatáp

Elérhető
A Josera JosiDog Solido Senior könnyű, kiegyensúlyozott és teljes értékű eledel kevésbé aktív, idősebb vagy túlsúlyos kutyáknak. Ennél a fajtánál redukálták a táp energiatartalmát, hogy a nemkívánatos túlsúly kialakulása ellen hasson ill. segítsen a súlycsökkentésben.
12.820 Ft 12.130 Ft

Josera JosiDog Adult Sensitive 18 kg kutyatáp

Elérhető
A Josera JosiDog Adult Sensitive kiegyensúlyozott és teljes értékű eledel felnőtt kutyáknak. Kiválóan alkalmas élelmiszerérzékeny kutyáknak, különösen abban az esetben, ha az egy ételen belüli többféle fehérjeforrás áll az intolerancia hátterében. 
15.075 Ft 13.555 Ft

Josera Festival 15 kg kutyatáp

Raktáron

Kiváló minőségű fűszerezett szósszal bevont táp felnőtt kutyáknak.
A Festivalt a benne található értékes lazacfehérje, a könnyen emészthető rizs és a különleges fűszerezésű, ízletes bevonat emeli a luxus minőségű kutyatápok közé.

18.565 Ft 17.205 Ft

Josera SensiPlus 15 kg kutyatáp

Raktáron

Speciális kacsahúsos táp érzékeny emésztőrendszerű felnőtt kutyáknak.

17.430 Ft 16.445 Ft

Miért érdemes a Joserra kutyatápjait választanod?


A Joserra elkötelezett a prémium készítményei iránt, ugyanis ezek kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozást biztosítanak a kedvenceid számára, legyenek bármely életszakaszban. 

Pontosan tudják, hogy egy minőségi tápnak könnyen emészthetőnek és finomnak kell lennie, valamint fontos, hogy több egyedi igénynek is meg kell felelnie. Éppen ezért a táplálkozási szakemberek és az egyéb tudományos munkatársak közösen dolgoznak a jobb eredmények érdekében. A receptek kidolgozásánál figyelembe veszik a legújabb állatorvosi kutatásokat és innovációkat, majd integrálják azokat a készítményekbe. 


A legjobb alapanyagok felelnek a minőségért

A kiváló minőséghez az első és a legfontosabb lépés a megfelelő alapanyagok kiválasztása. A Joserra csak természetes és egészséges hozzávalókat használ fel a tápjaihoz. Éppen ezért vetik el a génmódosított anyagokat, a búzát, a szóját, szintetikus festéket, ízfokozót vagy tartósítószert. Ez egy olyan alapelv, amelynek végrehajtását folyamatosan monitorozzák a laboratóriumokban, illetve szállítói szerződéssel is rendelkeznek e célból.

A Joserra által használt húsok csakis állati eredetűek, és emberi fogyasztásra alkalmasak. A vadon élő halállományok védelme érdekében termékeikben található lazacot környezetbarát európai akvakultúrákból szerzik be. Mindezek mellett környezetvédelmi és minőségi okok miatt támogatják a regionális vállalkozásokat is. 

 

A Joserra garantálja a hibátlan és minőségi termékeket

A labornak köszönhetően a cég garantálja a hibátlan, első osztályú termékminőséget. Ezért az összes bejövő nyersanyag száz százalékát még a gyártás megkezdése előtt megvizsgálják és elemezik a saját laboratóriumukban, hogy megfeleljen a legszigorúbb kritériumoknak és a legmagasabb minőségi előírásoknak.

Még mielőtt a kimenő termékeket elhagynák a gyárat, újra megvizsgálják, és az ebből származó mintákat öt évig őrzik. A cég alapítása óta soha nem végeztek állatkísérleteket a tápok előállításához vagy fejlesztéséhez. 

Az élelmiszervegyészek, a biológusok és a laboratóriumi szakemberek azért dolgoznak együtt, hogy garantálják a kutyusoknak a lehető legjobb minőséget. A kiváló íz, a magas emészthetőség és a tolerálhatóság, valamint a bőr és a szőrzet állapotának támogatásával a Josera termékek valódi előnyt nyújtanak a kutyusod számára.

Annak érdekében, hogy eleget tegyenek a vezetői szerepüknek, rendszeresen végeznek önkéntes, független ellenőrzéseket a kormány által megbízott tesztek mellett.

 

Számít nekik a környezetvédelem

A napi tevékenységeiket úgy végzik, hogy mindig szem előtt tartsák a környezetet, a természet, valamint az állatok, az embertársaink és a jövő generációinak jólétét. Ezért a fenntarthatóság valamennyi aspektusát - a gazdaság, az ökológ és az emberiség - egyetlen konkrét célba tömörítették:

2020-ig teljes mértékben környezetbarátnak kell lenniük. E cél elérése érdekében a fenntarthatósági stratégiájuk egy kötelezettségvállalást jelent, amely ellensúlyozza a termékek előállítása során keletkezett szén-dioxid-kibocsátást. 

Aktív partnerként támogatják a Ntakata Mountains Project és a Carbon Tanzania erdőmegőrzési terveit. 

A környezetvédelmi munkálataik további optimalizálása érdekében folyamatosan tesztelik az összes munkafolyamatot és a termékeket a környezetvédelmi és energiagazdálkodási stratégiájuk részeként. Például az erőforrás-hatékony termelés és a környezetbarát szállítás fenntarthatóan csökkentik üzleti tevékenységük környezeti hatásait.

Már számos díjat kaptak az energiamegtakarítás és a CO2-kibocsátás csökkentése érdekében végzett tevékenységeikért és elkötelezettségükért. 

2018-ban ők voltak az első tápkészítő cég, akik fenntarthatósági jelentést tettek közzé, amely megfelel a Global Reporting Initiative (GRI) irányelveinek. 

Általánosságban használt alapanyagok: szárított baromfi fehérje, teljes kiőrlésű kukorica, rizs, baromfi zsír, cukorrépa rost, hidrolizált baromfi fehérje, ásványi anyagok (nátrium-tri-polifoszfát 0,35%), élesztő, cikóriagyökér, csicsóka (az inulin természetes forrása).