Leírás
Kiváló minőségű, lehetőség szerint minimálisan feldolgozott alapanyagokat használunk, minden természetes összetevőjüket megörízve, mint fehérje-, zsír- és szénhidrátforrások.
Első helyen természetesen a friss húst kell említenünk, mely receptúráink "oroszlánrészét" teszi ki. Mivel a kutyák nem csak húson élnek, ezért válogatjuk ugyanolyan gondossággal a növényi hozzávalóinkat, mint az amaránt, lóbab és csicseriborsó.
Ezen elsődleges tápanyag-forrásokat tudatosan kiválasztott összetevőkkel egészítjük ki , melyek a termék tápanyag tartalmát teljessé teszik és egyes esetekben az ezzel etetett kutyák életerejét és jólétét megnövelik.
Ennek eredményeképpen - a holisztikus szemléletből kiindulva - olyan kutyaeledelt sikerült létrehozni amely összességében több, mint a részeinek összege.
Összetétel:
Friss kacsahús (80 %); amaránt (5,5 %); borsódara; bab liszt (Vicia faba); csicseriborsó, szárított; szárított sörélesztő (1 %, ß-glukán és mannán-oligoszaharid forrás); tengeri zooplankton, darált, őrölt (világítórák, 0,8 %); szárított szentjánoskenyér-hüvely; almatörköly, szárított; dikalcium-foszfát; azték zsályamag (0,4 %); zöldség, szárított (összesen: 0,3 %; sárgarépa, paszternák, cékla, póréhagyma); mésztartalmú tengeri alga (0,3 %, Lithothamnium calcareum); hidrolizált baromfimáj; szárított alga (0,2 %, zöld alga); nátrium-klorid; tőzegáfonya (0,06 %); erdei gyümölcsök, szárított (összesen: 0,06 %; berkenye, csipkebogyó, fekete áfonya, fekete bodza, ribizli); szárított gyógynövények (összesen: 0,06 %; csalánlevél, tárnicsgyökér, ezerjófű, kamilla, ánizs, kömény, fagyöngy, cickafark, szederlevél); kálium-klorid; moháve jukka; oliva-kivonat (0,003 %, európai olajfa)
Analitikai összetvők:
Fehérje 27,0 %; zsírtartalom 15,0 %; nyershamu 6,5 %; nyersrost 3,3 %; nedvesség 10,0 %; kálcium 1,1 %; foszfor 0,9 %; nátrium 0,3 %
Adalékanyagok/kg: Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:
A-vitamin 13.000 N.E.; D3-vitamin 1.300 N.E.; E-vitamin 130 mg; réz (réz(II)szulfát, pentahidrát) 12,5 mg; vas (mint vas-II. szulfát, monohydrát) 200 mg; mangán (mangán-II-oxidként) 40 mg; cink (cink-oxidként) 125 mg; jód (vízmentes kálciumjodát) 2 mg; szelén (nátrium-szelenit) 0,05 mg
Technológiai adalékanyagok:
Növényi olajokból származó tokoferolkivonatok (= természetes E-vitamin) 48 mg