Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Kaparófák, bútorok - & a macsek otthon érzi magát

Lakótelepen, családi házban éldegéltek a cicusoddal?
Akkor jól jöhet egy leesésgátló védőháló az ablakra, vagy épp egy kaparófa, kaparórúd, kaparó karika, deszka, esetleg kaparószőnyeg, nemde? 
A „kaparós” bútorokat teheted sarokba, tartozhat hozzá fekhely, odú, vagy épp egy labda...válassz kedved, és cicád akarata szerint.
Indulhat a macskakaparás!


 


 

Rendezés:
Nézet:
Elérhető
Kaparófa Nuria Odúval És Fekhellyel 71cm Narancs/Szürke
19.485 Ft

Kaparófa: az elengedhetetlen kiegészítő macskák számára

A körömélesítés, a karmolás, kaparás a macskafélék természetes ösztöne. Ebből következően a macskák számára készített kaparófa nem egyfajta kiegészítő, hanem a jólétükhöz szükséges alapvető kellék. Ami számunkra a bútoraink ellen elkövetett merényletnek számít, az a macskák számára természetes ösztön.

Ha a Te állatod benti macska, akkor különösen fontos, hogy minél előbb beszerezz neki egy kaparófát. Ha már a természetben nem koptathatja körmeit, nem mászik fára, hadd tegye ezt meg a saját otthonában!

Elengedhetetlen, hogy kedvenced számára már egészen kiskorában biztosíts kaparófát. Sokkal egyszerűbb, ha már születésétől kezdve arra neveled, hogy azt kapargassa és ne a bútoraidat. Az átszoktatás mindig nehézkesebb.
A kaparófák tehát a macskák egy alapvető szükségletét elégítik ki. Olyasvalamiről van szó, amit nem vagy beszerzel, vagy nem, hanem amit mindenképp biztosítanod kell a macsekod számára.

A körmök élesen tartása mellett a kaparófának még számos funkciója van. Egy délutáni szunyókálás után mi sem esik jobban a négylábúnak, mint egy nagy nyújtózkodás a kaparófán, esetleg egy kis játék az arra rögzített labdácskával. 
Az állati ösztön a háziasított macskákban is tovább él, így hát szükségük van arra, hogy élesen tartsák körmeiket, ezt pedig egy kaparófával elérhetik. Minden bizonnyal Te is jobban örülsz annak, ha egy kaparófát és nem a kedvenc bútoraidat kapargatja a kedvenced.

Nézz körül webáruházunkban és válaszd ki azt a modellt, amely macskád kedvenc játéka, stresszoldója, nyújtózkodó helye, esetleg mindezek mellett egyben fekhelye és odúja is lehet!