Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0

Kutyakajas Blog

Kedves kutya-, és macskatulajdonos!

Fogadd szeretettel bejegyzéseinket, melyek körülölelik a gazdikat érintő információkat, érdekességeket, újdonságokat.

2018-02-16 15:38:02
Te szívesen eszel gabonát? A kutyád nem biztos!


Több szempontból is problémás, ha egy állatot az emberi étrendhez hasonló módon táplálnak, hiszen az állatok szükségletei eltérnek a mieinktől. Legtöbben ugyanakkor azt hiszik, hogy ha bolti kutyatápot adnak a kutyájuknak, ez a probléma meg is oldódik, és megvalósul a megfelelő táplálás.

2018-02-07 17:00:50
Biztos megfelelően táplálod a kedvencedet?

 

 

Ha úgy döntöttél, örökbe fogadsz egy kisállatot, akkor felelős vagy érte, és ez a felelősség bizony az állat táplálására is kiterjed. Sajnos Magyarországon még mindig hagy némi kívánnivalót maga után az emberek hozzáállása az állattartáshoz. 

2018-02-01 16:40:41
Mivel és hogyan etessem a kiskutyámat?

Ha kiskutya kerül a házhoz, és nem vagy rutinos kutyatartó, problémát okozhat számodra az a kérdés,
hogy mivel etesd a kiskutyádat, mi az, ami ideális a számára. Ha tenyésztőtől vásároltál kiskutyát,
tőle hasznos tanácsokat is kaphattál ezzel kapcsolatban, de ha a kölyök máshonnan származik, akkor bizony lehetnek kérdéseid.

2018-01-03 16:14:29
Tápláld macskádat Royal Caninnal!

Kiegyensúlyozott étrend az egészséges macskáknak

 

Sokszor hallani: „Az vagy, amit megeszel.” Ez nem csak az emberek, hanem az állatok esetében is így van. A növények növekedését, egészségét befolyásolja a táptalaj minősége, valamint egyes esetekben a fény jelenléte, ugyanígy az embereknek és állatoknak sem mindegy, hogy milyen táplálékhoz jutnak.

2017-12-29 11:05:10
Kaparófa, jó kis móka

Hogy a Te macskád is otthon érezze magát otthonodban

 

A háziasított macskák kiszakadtak eredeti környezetükből, a természetből, ahol kedvükre karmolgathattak akármit, így természetes módon koptatták körmeiket. A vad ösztön néha bekapcsol, amelynek eredményeképp a házi kedvencek előszeretettel kapargatják az ülőgarnitúrádat és mindent, ami a kezük, azaz a mancsuk ügyébe kerül.

2017-12-18 17:15:47
„A kutyám nem rágja meg jól az ételt.”

A kutyák és a táplálkozás

 

A kutyák imádnak enni. Ugye rád is mindig hatalmas boci szemekkel néz négylábúd, amikor ebédelsz és vacsorázol? Néha talán adsz is neki egy kis húst, de úgy tűnik, hogy ő csak befalja, de egyáltalán nem élvezi az ízeket. Természetesen mindennek megvan az oka, és mindenre van megoldás, szóval érdemes tovább olvasnod, ha a Te kutyád sem rágja meg jól az ételt.

2017-12-14 11:44:32
A macskák és a száraz tápok

Tápválasztási útmutató

 

Te biztosítod a macskád számára a szükséges tápanyagok bevitelét? A táplálkozás befolyásolja kedvenced egészségét? Milyen tápra van szüksége? Írásunkban minden a témával kapcsolatos kérdésedre választ kapsz.

2017-12-11 12:12:39
Gemon kutyatáp: minőséget kedvencednek

Prémium kutyatáp a legjobb négylábú barátod számára

 

Ahogy már korábban ejtettünk róla szót, a kutyák különböző életszakaszában másféle tápanyagokat igényelnek. A fejlődő szervezetnek a növekedésre kell koncentrálnia, az idősebb állatok esetében pedig a folyadékpótlás az egyik legfontosabb dolog.

2017-12-05 16:51:22
Jutalomfalat a kutyádnak

 

A kutyák nevelése jutalomfalattal

 

Ha kutyusoddal hazatértek a sétából és jó kutya volt, megérdemel egy kis jutalmat. Ezzel megtanulja, hogy ha legközelebb is ugyanígy viselkedik, jutalom jár. Természetesen van egy-két szabály a jutalmazásról, amit most meg is osztunk veled.

2017-11-29 17:09:58
A Carnilove kutyatáp

 

A piac egyik legjobb gabonamentes kutyaeledele

 

A Carnilove termékeit az ember és a kutya együttélésének történelmét figyelembe véve fejlesztette ki. A mezőgazdaság megjelenése előtt az állatok még nem fogyasztottak gabonaféléket, a Carnilove tápokból éppen ezért hiányzik is ez az összetevő, annál is inkább, mert a különféle gabonák nem képezik részét a kutyák természetes étrendjének.