Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Kutyakajas Blog

Kedves kutya-, és macskatulajdonos!

Fogadd szeretettel bejegyzéseinket, melyek körülölelik a gazdikat érintő információkat, érdekességeket, újdonságokat.

2019. 01. 29. 11:29:41
Miből készül a jó minőségű kutyatáp?

 

A kutyatáp választékot tekintve igen széles a piac, nem véletlen, hogy sokszor ekkora dilemmát okoz a gazdik körében, hogy melyik terméket válasszák. Pontosan ezért ebben a bejegyzésben beszélgetünk arról, milyen egy jó minőségű kutyatáp, mit tartalmaz ez nem megfelelő eledel, valamint szót ejtünk arról is, mire van szüksége egy kutyának tulajdonképpen. 

2018. 12. 15. 09:34:46
9+1 jel amiből megtudhatod, hogy a kutyád boldog

 

Foglalkoztatott már téged a gondolat, hogy a kutyád igazán boldog melletted? 
Mi annyira ismerjük a Mexinket , hogy látjuk rajta mennyire boldog.. 
Most szeretnék pár dolgot veled is megosztani amiből megtudhathatod, hogy 
tényleg élvezi az életet, hiszen a te kutyád sem tudja neked elmondani szavakban.. 

2018. 11. 27. 15:41:59
Kutya ivartalanítás - Mindent amit tudni érdemes róla!

 

A kutya ivartalanításával kapcsolatban mára számos információ kering a köztudatban és a világhálón egyaránt, melyek között rengeteg a tévhit, valamint a nem megfelelő, hiányos hírmorzsa, melyek nem feltétlenül helytállóak. Ami biztos, hogy nagyon fontos, hogy beszéljünk a kutyák ivartalanításáról, ugyanis a nem kívánt kölykök születése a legkisebb negatív velejárója ennek az egész procedúrának, hiszen a kedvenced egészsége is múlhat azon, hogy elvégezteted-e az ivartalanítást. 

2018. 11. 08. 16:41:27
Készítsd fel kutyádat a hideg időszakra!

 

Néhány nappal ezelőtt még a nyári nap sugarai simogatták az arcunkat, ma már viszont előkerültek a szekrényből a kabátok és a sálak is. A hőmérő higanyszála ugyan még fentebb kúszhat egy – két napra, amíg élvezzük az úgynevezett Vénasszonyok nyarát, azonban hosszú távon bizony itt az ősz, vele együtt pedig egyre közelebb a tél is

2018. 10. 30. 09:54:39
Kutyaruha – felesleges divathóbort vagy tényleg szükség van rá?

Ha kutyaruháról van szó, alapvetően két típusú ember létezik. Az egyik, aki odavan a cuki kabátokért és pulóverekért, a másik pedig, aki ki nem állhatja. A helyzet az, hogy mindkét tábor álláspontjában van igazság attól függően, milyen típusú kutyusról beszélünk.

Ugyanis számos olyan tényező van, amelyet figyelembe kell venni a témával kapcsolatban. Hiszen nem minden kedvencnek való ruha, ráadásul az sem mindegy, pontosan milyen választasz. Ha eddig kétségeid voltak a kutyaruhák felől, most megválaszoljuk az összes kérdésedet!

2018. 10. 10. 11:46:38
Az ősszel együtt megérkezett a vedlés időszaka is!

 

Egy évben két olyan időszak van egy kutya életében, mikor vedlik. A tavaszi vedlés egy intenzívebb és gyorsan folyamat, míg ősszel sokkal hosszabb időtartamú ez a folyamat, amely során felkészül a télre és hosszabb, sűrűbb és lágyabb szőrzettel védi a testét, amely megvédi a hideg időszak alatt.

Szóval ha mostanában jobban hullik a kutyusod szőre, nem kell megijedned, ez teljesen természetes. Egy felnőtt, egészséges kutya esetében normális, ha lecseréli bundáját az időjáráshoz igazodva. Megmutatjuk, mit kell tudnod erről a folyamatról és időszakról!

2018. 08. 23. 00:00:00
Eukanuba- a hosszabb élet bizonyítéka

 

Az Eukanuba 1969 óta foglalkozik kutyaeledel gyártással, így több éves tapasztalat áll rendelkezésre ahhoz, hogyan legyen kedvencünknek hosszú és egészséges élete.

2018. 08. 21. 00:00:00
Acana- a húsalapú eledelek egy új kategóriája

Egy új kategória, mely lemásolja a kutya evolúciós étrendjét. Az Acana kutyatáp egy amerikai díjnyertes kisállat-eledel gyártótól, a Champion Petfoodstól származik.A gyártó a termék összeállítása során a természet 5 alapját követte.

 

2018. 08. 16. 13:28:15
A Happy Dog Kutyatápokról

 

Kinek ajánljuk? Miért válaszd ezt a termékcsaládot? Cikkünkből megtudhatod...

2018. 08. 04. 13:00:00
Anglia- El akarják venni egy vak bácsi kutyáját

Sokszor megfordul a fejünkben az a kérdés, milyen világban élünk.. Az állatkínzók alig kapnak büntetést, míg sokszor a tisztességes állatbarátok mellé nem áll senki.