Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Kutyakajas Blog

Kedves kutyabarát!

Fogadd szeretettel bejegyzéseinket, melyek körülölelik a gazdikat érintő információkat, érdekességeket, újdonságokat.

2020. 02. 11. 15:38:49

Ahhoz, hogy kutyusod a lehető legboldogabb és legegészségesebb legyen, fontos odafigyelned a helyes táplálására. Abban az esetben, ha kedvenced nem rendelkezik valamilyen betegséggel vagy allergiával, ez a cikk hasznos információkat nyújthat számodra. Ha továbbra is bizonytalannak érzed magad a témát illetően, bátran kérd szakértő (mint például állateledel boltok vagy webshop tulajdonosok vagy tapasztalt kutyatartó ismerősök) segítségét. 

2020. 01. 17. 13:12:59
Nagy Kutyatáp Teszt 2019 – Azaz, melyik a legjobb kutyatáp? Felelős gazdiként bizonyára Te is arra törekszel, hogy a lehetőségeidhez mérten a legjobb életet biztosítsd kedvenced számára. A kiegyensúlyozott, minőségi táplálás épp úgy a szeretetteljes gondoskodás része, mint a kutya mentális és mozgási igényeinek kielégítése. 
2019. 10. 08. 15:56:52
Bűbáj, kellem, éles elme – az Uszkár!

Az egyik legrégebben kitenyésztett fajtáról lévén szó, az uszkárok története messzi, messzi időkre nyúlik vissza. Talán ezért is olyan karakteresen szembetűnő, milyen identitásválságon kellett keresztülmennie míg a bűzös mocsarakból a burzsoázia párfümös szalonjain át, nagyvárosi életritmusunkhoz alkalmazkodva társállatunkká avanzsálódott.

 

2019. 08. 01. 13:44:16
Kutya hányásának okai

 

Kutyagazdiként valószínűleg már Te is szembesültél azzal, hogy kedvenced képes a hányásra, sőt, ha teheti, fel is eszegeti kiürült gyomortartalmát. Nem túl gusztusos dolog, de számukra ez teljesen természetes. 
Nem is kell azonnal pánikba esned, ha kedvenced egy-egy alkalommal így könnyít magán, de nem árt sorra venni a hányás lehetséges okait, és a teendőket.

2019. 07. 01. 17:54:03
Szívférgesség - új veszély fenyegeti kedvenceinket

Ma már Magyarországon is egyre gyakoribb kutyákat és macskákat sújtó szívférgesség ami, ha nem véded meg kedvencedet, akár az életébe is kerülhet. Ijesztően hangzik? Valójában az is.

Aggodalomra azonban semmi okod, hiszen tehetsz ellene! Ebből a bejegyzésből mindent megtudhatsz a szívférgességről és megelőzéséről, hogy biztonságban tudhasd a kedvencedet.

2019. 05. 30. 14:52:39
Kullancs a kutyában

 

A jó idő beköszöntével együtt elérkezett a kullancs szezon kezdete is! Kutyásként tudod, hogy most még fontosabb kiemelten figyelned egy-egy szabadtéri sétát vagy kirándulást követően. Számtalan lehetőség áll rendelkezésre annak érdekében, hogy távol tarthasd a kullancsokat a kutyádtól. Így nem csoda, ha kicsit elbizonytalanodtál a különböző módszerek útvesztőjében. Íme, egy néhány fontos információ, amit érdemes tudnod a kullancsokról, a védekezésről, és az esetleges eltávolításról.

2019. 01. 29. 11:29:41
Miből készül a jó minőségű kutyatáp?

 

A kutyatáp választékot tekintve igen széles a piac, nem véletlen, hogy sokszor ekkora dilemmát okoz a gazdik körében, hogy melyik terméket válasszák. Pontosan ezért ebben a bejegyzésben beszélgetünk arról, milyen egy jó minőségű kutyatáp, mit tartalmaz ez nem megfelelő eledel, valamint szót ejtünk arról is, mire van szüksége egy kutyának tulajdonképpen. 

2018. 12. 15. 09:34:46
9+1 jel amiből megtudhatod, hogy a kutyád boldog

 

Foglalkoztatott már téged a gondolat, hogy a kutyád igazán boldog melletted? 
Mi annyira ismerjük a Mexinket , hogy látjuk rajta mennyire boldog.. 
Most szeretnék pár dolgot veled is megosztani amiből megtudhathatod, hogy 
tényleg élvezi az életet, hiszen a te kutyád sem tudja neked elmondani szavakban.. 

2018. 11. 27. 15:41:59
Kutya ivartalanítás - Mindent amit tudni érdemes róla!

 

A kutya ivartalanításával kapcsolatban mára számos információ kering a köztudatban, melyek között sajnos rengeteg a tévhit. Ami biztos, hogy az ivartalanításról nem lehet eleget beszélni. A nem kívánt kölykök születésén túl kedvenced egészsége is múlhat azon, hogy ivartalaníttatsz-e, vagy sem

2018. 11. 08. 16:41:27
Készítsd fel kutyádat a hideg időszakra!

 

Néhány nappal ezelőtt még a nyári nap sugarai simogatták az arcunkat, ma már viszont előkerültek a szekrényből a kabátok és a sálak is. A hőmérő higanyszála ugyan még fentebb kúszhat egy – két napra, amíg élvezzük az úgynevezett Vénasszonyok nyarát, azonban hosszú távon bizony itt az ősz, vele együtt pedig egyre közelebb a tél is