Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Profine Kutyatáp

Válaszd a Profine kutyatápot, ha minőségi és kedvező árú kutyaeledelt szeretnél.

Nem kevés hír szól arról, hogy a modern világ milyen hatással van az egészségre. A saját épséged mellett azonban fontos odafigyelni a kutyádra is, ugyanis felelős gazdiként sokat tehetsz azért, hogy a kedvenced hosszú és boldog életet éljen. Így máris rengeteget tettél a kutyádért. Hiszen egy minőségi összetevőkből álló kutyatáp nagyon sokat tesz hozzá kutyád életminőségéhez.
Rendezés:
Nézet:
Elérhető
Profine Adult Lamb & Potatoes 3 kg kutyatáp báránnyal és burgonyával érzékeny felnőtt kutyák számára.
3.110 Ft -tól
Elérhető
Profine Light Lamb & Potatoes 3 kg kutyatáp báránnyal és burgonyával túlsúlyos kutyák számára.
2.860 Ft -tól
Elérhető
Profine Adult Salmon & Potatoes 3 kg kutyatáp lazaccal és burgonyával felnőtt kutyák számára.
3.900 Ft -tól
Elérhető
Profine Puppy Lamb & Potatoes 3 kg kutyatáp báránnyal és burgonyával kölyök- és fiatal kutyák számára.
3.900 Ft -tól
Elérhető
Profine Junior Large Salmon & Potatoes 15 kg kutyatáp lazaccal és burgonyával nagy testméretű kölyök- és fiatal kutyáknak.
18.414 Ft 16.980 Ft
Elérhető

Profine Grain Free Snack Lamb gabonamentes bárányhúsos jutalomfalat kutyák számára.

903 Ft
Elérhető

Profine Grain Free Snack Salmon gabonamentes lazacos jutalomfalat kutyák számára.

903 Ft
Elérhető
Profine Adult Chicken & Potatoes 3 kg kutyatáp csirkével és burgonyával felnőtt kutyák számára.
2.860 Ft -tól
Elérhető
Profine Junior Large Breed Chicken & Potatoes 3 kg kutyatáp csirkével és burgonyával nagy testméretű kölyök- és fiatal kutyáknak.
3.006 Ft -tól
Elérhető

Profine Grain Free Snack Duck gabonamentes kacsahúsos jutalomfalat kutyák számára.

903 Ft
Elérhető
Profine Puppy Chicken & Potatoes 3 kg kutyatáp csirkével és burgonyával kölyök- és fiatal kutyák számára.
3.280 Ft -tól
Elérhető
Profine Senior Turkey & Potatoes 3 kg kutyatáp pulykával és burgonyával szenior kutyák számára.
3.068 Ft -tól
Raktáron
Profine Adult Large Breed Salmon & Potatoes 3 kg kutyatáp lazaccal és burgonyával nagy termetű felnőtt kutyák számára.
3.900 Ft -tól
Elérhető
Profine Energy Chicken & Potatoes 3 kg kutyatáp csirkével és burgonyával nagy teljesítőképességű felnőtt kutyák számára.
2.860 Ft -tól
Elérhető
Profine Adult Small Chicken & Potatoes 10 kg kutyatáp csirkével és burgonyával kistestű fajták felnőtt kutyái számára.
10.518 Ft 10.279 Ft
Elérhető
Profine Adult Large Breed Chicken & Potatoes 3 kg kutyatáp csirkével és burgonyával nagytestű fajták felnőtt kutyái számára.
2.964 Ft -tól
Elérhető
Profine Junior Large Salmon & Potatoes 3 kg kutyatáp lazaccal és burgonyával nagy testméretű kölyök- és fiatal kutyáknak.
4.240 Ft 3.900 Ft

Minőségi, mégis kedvező árú kutyaeledel: válaszd a Profine kutyatápot!

 

Nincs olyan kutyagazdi, aki ne a legjobbat szeretné a kedvencének minden téren. Ha te is olyan kutyabarát vagy, aki odafigyel a megvásárolt játék, a ház vagy a fekhely minőségére, akkor nem szabad figyelmen kívül hagynod az eledelek összetevőit sem. Ugyanis attól, hogy valaminek a csomagolásán szerepel a mondat, mely szerint teljes értékű tápról van szó, még nem jelenti azt, hogy valóban az is. A Profine eledelek esetében azonban biztos lehetsz abban, hogy ha ezt fogyasztja a kutyád, akkor mindenből a legjobbat kapja!

 

Miért jó választás kutyád számára a Profine termékcsalád által gyártott eledelek valamelyike?

Több olyan ok is van, melyek miatt a Profine termékek tényleg jó választások kutyád számára. Az alábbiakban részletesen megismerheted ezeket.

 

Minőségi összetevők

Ha azt mondjuk, hogy bárány, lazac, kacsa, csirke és pulyka is van a választékban, akkor valószínűleg még neked is összefut a nyál a szádban. Márpedig ezek az összetevők mind jelentős mennyiségben előfordulnak ezekben a tápokban. Fontos tudnod, hogy a tápok összetevői között nincs olyan, melyet a kutya szervezete ne tudna hasznosítani. Ugyanis sok hipermarketben kapható kutyaeledel tartalmaz olyan alapanyagokat, melyek semmilyen hasznos hatással nincsenek a kedvencedre, sőt, hosszú távon akár túlsúly, szív – és érrendszeri megbetegedések, valamint akár allergia is kialakulhat.

 

Kedvező ár

Kiemelendő, hogy a Profine eledelek igen kedvező áron kaphatók, így nem kell mélyen a zsebedbe nyúlnod ahhoz, hogy minőségi eledelt vásárolhass a kutyádnak és ezáltal biztosíthasd az alapokat a hosszú és egészséges életéhez.

Minden korosztály és testalkat számára találsz megfelelő kutyatápot

 

A Profine tápok között találhatsz megfelelő eledelt a kölyökkutyák számára, a felnőtt kedvenceknek, valamint a senior korú kutyusoknak is. Így bátran válogathatsz a különböző ízesítésű „junior”, az „adult” és a „senior” eledelek közül, hiszen a kedvencednek minden életkorban másra van szüksége.

Kölyökként az egészsége megalapozása a fő cél, felnőttként annak megtartása, míg idősebb korban a megváltozott igényeinek kielégítése és az ezekhez való alkalmazkodás a fő cél. A gyártók emellett gondoltak a kistestű ebekre, valamint a nagy energiaigényű munkakutyákra is, számukra külön eledelt fejlesztettek ki és bocsátottak forgalomba.

 

A jutalomfalatokra is gondoltak

A Profine gyártói nem csak a napi betevőre, de a jutalomfalatokra is gondoltak, melyek mind elérhetők kacsa, bárány és lazac ízekben. Természetesen kizárólag minőségi összetevőkből