Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Orijen kutyatáp

Az Orijen kutyatáp szóból az Orijen jelentése kezdet, eredet, forrás. Ez pedig mindent el is árul arról, mi mindent rejtenek az ezt a márkanevet viselő kutyaeledelek zacskói. A gyártó szándéka már a kezdetektől az, hogy olyan táplálékot készítsenek az állatok számára, amelyekkel a leginkább lemásolhatják az evolúciós étrendet.

Ez azt jelenti, hogy az összetevők azt biztosítják a kutya számára, mint amire ragadozó őseiknek is szüksége volt annak idején. Ez rendkívül magas hústartalmát, valamint a belsőségek és a porcok használatát jelenti, ami által kedvenced az összes számára szükséges tápanyagot természetes formában kapja meg. Nem véletlen, hogy ez az egyik legtöbb díjat elnyert állateledel a világon. 

A Champion Petfoods másik tápcsaládja az Acana kutyatáp

Rendezés:

Orijen Tundra 0,34 kg kutyatáp

Elérhető
Kanadai Prémium kutyatáp.
1.900 Ft -tól

Orijen Puppy 2x11,4 kg kutyatáp

Elérhető
Gabonamentes Szuperprémium Kölyök Kutyatáp.
25.900 Ft

Orijen 6 Hal kutya 0,34 kg kutyatáp

Elérhető
Tápanyagdús, Gabonamentes Szuperprémium-Eledel Bármely Fajtájú Kutyának Friss Alapanyagokból.
1.800 Ft -tól

Orijen Puppy Large 11,4 kg kutyatáp

Raktáron
Gabonamentes Szuperprémium Kölyök Kutyatáp Nagytestű Fajtáknak.
25.900 Ft

Orijen Puppy 0,34 kg kutyatáp

Elérhető
Gabonamentes Szuperprémium Kölyök Kutyatáp, amely hozzájárul az egészséges fejlődéshez.
1.750 Ft -tól

Orijen Regional Red 11,4 kg kutyatáp

Raktáron
Tápanyagokban Gazdag Szuperprémium-Eledel Bármely Fajtájú Kutyának Friss Hozzávalókból.
32.600 Ft

Orijen Puppy Large 6 kg kutyatáp

Elérhető
Gabonamentes Szuperprémium Kölyök Kutyatáp Nagytestű Fajtáknak.
15.900 Ft -tól

Orijen Regional Red 0,34 kg kutyatáp

Elérhető
Tápanyagokban Gazdag Szuperprémium-Eledel Bármely Fajtájú Kutyának Friss Hozzávalókból.
1.800 Ft -tól

Orijen Senior 0,34 kg kutyatáp

Elérhető
Fehérjékben És Tápanyagokban Gazdag Szuperprémium-Eledel Idősödő Kutyáknak Friss Kanadai Hozzávalókból.
1.750 Ft -tól

Orijen Tundra 11,4 kg kutyatáp

Raktáron
Kanadai Szuper Kutyatáp 80% Minőségi Hússal És Hallal.
36.400 Ft

Orijen 6 Hal kutya 11,4 kg kutyatáp

Raktáron
Tápanyagdús, Gabonamentes Szuperprémium-Eledel Bármely Fajtájú Kutyának Friss Alapanyagokból.
30.400 Ft

Orijen 6 Fish jutalomfalat 42,5g

Raktáron

Jutalomfalat kutyáknak, Csendes-óceánból fogott friss halakból.

3.105 Ft

Így teszik tökéletessé kutyád életét az Orijen tápok!

 

Az Orijen kutyatápok esetében a kulcsszó a Biologically Appropriate, amelyet leginkább úgy lehetne lefordítani, hogy „biológiailag megfelelő”. Ez pedig azt jelenti, hogy ezeknek az eledeleknek a fogyasztásával a kedvenced természetes úton jut hozzá a szervezete számára szükséges tápanyagokhoz. 

Őszintén, te mit veszel figyelembe akkor, amikor eledelt választasz a kutyád számára? Az összetevőket böngészed? Vagy inkább az ízét veszed figyelembe? Esetleg a kiszerelés vagy az ára számít? Bármelyik is a megfelelő válasz részedről, fontos tudnod, hogy az Orijen eledelek nem csak minőségi és természetes összetevőkből készülnek, de tökéletes ár-érték aránnyal is rendelkeznek, ráadásul rengeteg különböző ízben elérhetőek. 

 

Honnan lehet tudni, hogy a kutyának ugyanarra van szüksége, mint vadon élő őseinek?

A legközelebbi rokona és egyben a kutya őse a szürke farkas. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a DNS-ük 97%-ban egyezik. Bár természetesen a viselkedésük a háziasításnak köszönhetően teljesen eltérő, azonban a belső szerveik, valamint az anatómiai felépítésük szinte teljesen azonos, ami azt jelenti, hogy a táplálék terén ugyanarra van szükségük. Persze teljesen lehetetlen, hogy egy kutya vadásszon vagy maga szerezze be a táplálékát, ugyanakkor az Orijen tápoknak köszönhetően mindent megkap a szervezete úgy, hogy közben semmilyen felesleges dolgot nem visz be egy-egy étkezés alkalmával. 

 

Mit tartalmaznak az Orijen kutyatápok?

Valójában kizárólag húst év fehérjén. Ezeknek az eledeleknek a 85%-a hús, amely körülbelül háromszorosa annak az értéknek, amit átlagosan a hasonló száraz kutyatápok tartalmazni szoktak. A maradék összetevőket pedig a fehérje teszi ki, amely minden esetben állati és semmi esetre sem növényi alapanyagokból származik ezen eledel esetében. Pontosan ezért teljesen gluténmentes is, ami azt jelenti, hogy nem alakulhatnak ki miatta allergiás reakciók.

Természetesen a gyártó odafigyelt a különböző húsok arányára is. A nyers összetevők közé kerültek a különböző vörös húsok, halak és a baromfi húsok, míg a szárított alapanyagok között 90 Celsius fokos levegőn szárított húsok vannak, amelyek így remekül megőrzik a tápanyag tartalmukat, valamint biológiai értéküket. Kiemelendő továbbá, hogy a friss alapanyagok minden nap frissen érkeznek közvetlenül a helyi farmerektől és halászoktól. Ez is garantálja a kiemelkedően magas minőséget. 

 

Saját konyhában készülnek az Orijen kutyatápok!

Míg sok kutyaeledel gyártó bérgyártást vesz igénybe a különböző termékek előállításához, addig az Orijen tápok esetében szó sincs ilyesmiről. Ahogy ők fogalmaznak, a „saját konyhájukban” készítik el a tápokat. Így minden vásárló biztos lehet abban, hogy bármelyik gyártmányt is veszi le a polcról, azoknak garantáltan kifogástalan lesz a minősége. 

Nem csak egészséges, de nagyon finom is!

Természetesen nem csupán arról van szó, hogy nagyon egészségesek ezek a tápok, de kifejezetten finomak is. Hiszen gondolj csak bele, hogy milyen öröm a kutyus számára már az is, amikor főzés közben lepottyan a földre egy-egy finom falat. Ezekkel a tápokkal pedig büntetlenül élvezheti az ízeket, hiszen nincs benne semmilyen hozzáadott ízfokozó vagy színezék. Az eledeleknek pedig minden egyes összetevőjét hasznosítani tudja a szervezete. Ennél több pedig nem is kell ahhoz, hogy egy boldog, egészséges, kiegyensúlyozott, aktív és energikus kutya gazdija lehess hosszú éveken keresztül.