Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Brit Care kutyatáp

Megelőzés a Brit care kutyatáp  segítségével

A modern civilizáció negatív hatásai nemcsak az embereket, hanem a kutyákat is érintik. A magasabb stressz olyan betegségek gyakoribb előfordulásáért felelős, mint például a keringési- és szívbetegségek, rák, cukorbetegség. Ezen betegségek gyógyítása gyakran sikertelen és drága.

Sajnos a kutyusok körében is gyakoriak a keringési- vagy szívproblémák, rák, esetleg a cukorbetegség. Ezek megelőzése érdekében a legjobb, amit tehet, hogy megfelelően táplálja a kutyáját. A Brit Care kutyatáp csakis hipoallergén és könnyen emészthető hozzávalókból készült. Ilyen például a bárány hús, lazac, rizs és burgonya. Ezek a gondosan kiválogatott hozzávalók biztosítják azt, hogy az étel jól megemészthető legyen, de ugyanakkor az allergiás reakciókat is gátolják.

A másik gyakori probléma a kutyusok terén az étel intolerancia, amit szintén remekül megelőzhet a Brit Care kutyatáppal. A bárány könnyen emészthető fehérje forrás. A szárnyasokhoz képest jobb az aminosav jellemzője, ezáltal válik könnyebben emészthetővé az ebek esetében. A lazacra szintén ezek a tulajdonságok jellemzők. Ráadásul Omega-3 és Omega-6 zsírsavat is tartalmaz. A lazacból készült kutyaeledel megóvja kutyáját az érrendszeri az érelmeszesedes betegségekkel szemben.

A Brit Care kutyatáp számos olyan, különleges összetevőt tartalmaz, amelyek pozitív hatást gyakorolnak az ebekre. Ilyenek például a gyümölcs-oligosacharidok, amelyek elősegítik a kalcium jobb emésztését, valamint megóvják a beleket a hasmenést okozó kórokozóktól. 

Rendezés:
Nézet:
Raktáron

Közepes Testű Felnőtt Kutyák Részére (10-25 Kg-Ig), 1-7 Éves Korig.

 

Kiegyensúlyozott, Magas Emészthetőségű Szuperprémium Eledel, Támogatva Az Immunrendszert, Az Egészség Megőrzését.

1.456 Ft -tól
Raktáron

Kis És Mini Testű Felnőtt Kutyák Részére (10Kg Alatt), 1 - 8 Éves Korig.

 

Kiegyensúlyozott, Magas Emészthetőségű Szuperprémium Eledel, Mely Megfelel A Kis És Mini Testű Felnőtt Kutyák Igényeinek. Magas Energia Tartaloma Kielégíti A Kistestű Kutyák Nagy Tápanyagigényét.

1.496 Ft -tól
Raktáron

Az Összes Fajta Részére, 4 Hetes Kortól - 12 Hónapos Korig.

 

Kiegyensúlyozott, Magasan Emészthetőségű Szuperprémium Eledel, Mely Megfelel A Növekedési Szakaszban Lévő Kölyök Összes Speciális Elvásásnak. Kíméli Az Emésztőrendszert.Alkotó Elemi Támogatják A Csontok, Izületek, Fogazat Helyes Növekedését, Fejlődését.

1.573 Ft -tól
Raktáron
Gabonamentes Burgonyás Szarvashús Összetétel Különösen Érzékeny Kutyák Számára
2.093 Ft -tól
Raktáron
Hipoallergén Rizses Kacsahús Összetétel Nagy Energiafogyasztású Aktív Kutyák Számára
1.507 Ft -tól
Raktáron
Hipoallergén Rizses Nyúlhús Összetétel Túlsúlyos Kutyák Számára
1.819 Ft -tól
Raktáron

Az Összes Fajta Részére, 4 Hetes Kortól - 12 HónapoS Korig.

 

Kiegyensúlyozott, Magasan Emészthetőségű Szuperprémium Eledel, Mely Megfelel A Növekedési Szakaszban Lévő Kölyök Összes Speciális Elvásásnak. Kíméli Az Emésztőrendszert.Alkotó Elemi Támogatják A Csontok, Izületek, Fogazat Helyes Növekedését, Fejlődését.

1.963 Ft -tól
Raktáron

Az Összes Fajta Részére, Felnőtt, Érzékeny Kutyák Részére.

 

Kiegyensúlyozott, Különlegesen Magas Emészthetőségű Szuperprémium Eledel, Kialakítva Anti Allergén Összetevőkkel. Támogatja Az Egész Szervezet Egészségének Megőrzését, Biztosítja A Csillogó Szőrzetet És Növeli A Kutya Vitalitását. A Speciális Fehérje Forrás És Energia (Lazac És Burgonya) Tökéletes Tápanyagforrás A Különlegesen Érzékeny Kutyák Részére.

1.846 Ft -tól
Raktáron

Idős Kutyák Részére.

 

Kiegyensúlyozott, Magas Emészthetőségű Szuperprémium Eledel, Speciális Összetevői Megfelelnek Az Idős Kutyák Igényeinek. A Táp Gazdag E Vitaminban És Szelénben Lassítva A Sejtek Öregedését, Redukálja Az Elhízás Lehetőségét, Minimalizálja A Lehetséges Emésztési Problémákat És Segít Megvédeni Az Egész Szervezet Egészségét.

1.456 Ft -tól
Raktáron

HIpoallergén Lazac És Hering Összetétel A Kitűnő Kondícióhoz Kiállítási Kutyák Számára

1.729 Ft -tól
Raktáron

Idős Kutyák Részére.

 

Kiegyensúlyozott, Magas Emészthetőségű Szuperprémium Eledel, Speciális Összetevői Megfelelnek Az Idős Kutyák Igényeinek. A Táp Gazdag E Vitaminban És Szelénben Lassítva A Sejtek Öregedését, Redukálja Az Elhízás Lehetőségét, Minimalizálja A Lehetséges Emésztési Problémákat És Segít Megvédeni Az Egész Szervezet Egészségét.

1.899 Ft -tól
Elérhető
Gabonamentes Burgonyás Lazac Igen Nagy Testű (45 Kg Feletti) Felnőtt Kutyák Számára
1.910 Ft -tól
Elérhető

Nagy És Óriás Testű, Kölyök És Növendék Kutyák Részére, 3 Hónapos Kortól - 2,5 Éves Korig.

 

Kiegyensúlyozott, Magas Emészthetőségű Szuperprémium Eledel, Mely Kielégíti A Nagy És Óriás Testű Kölyök Kutyák Speciális Tápanyagigényét. A Megfelelő Kálium És Foszfor Aránya, Illetve A Magas Kondoitin És Glükozamin Tartalma Hozzájárul A Csontok És Izületek Harmonikus Feljlődéséhez És Megelőzi A Fejlődési Rendellenességeket.

1.507 Ft -tól
Elérhető

Nagy És Óriás Testű, Felnőtt Kutyák Részére (25 Kg Felett), 2 Éves Kortól.

 

Kiegyensúlyozott, Magas Emészthetőségű Szuperprémium Eledel, Kifejlesztve A Nagy És Óriás Kutya Fajták Kivételes Tápanyag Igényéhez. Speciális Összetevői Által Megelőzi A Nagytestű Kutyák Emésztési, Szív És Izületi Problémáit.

1.899 Ft -tól
Raktáron
Gabonamentes Hipoallergén Összetétel Mini Fajtaméretű, Túlsúlyos Vagy Sterilizált Kutyák Számára.  Teljes Értékű Kutyaeledel
1.209 Ft -tól
Raktáron
Gabonamentes Hipoallergén Összetétel Yorkshire Terrierek Számára.  Teljes Értékű Kutyaeledel
1.131 Ft -tól
Raktáron
Gabonamentes Hipoallergén Összetétel Mini Fajtaméretű, Érzékeny Gyomrú Kutyák Számára.  Teljes Értékű Kutyaeledel
1.222 Ft -tól
Raktáron
Gabonamentes Hipoallergén Összetétel Mini Fajtaméretű, Hosszú Szőrű, Selymes Szőrű, Vagy Szőrápolást Igénylő Felnőtt Kutyák Számára.  Teljes Értékű Kutyaeledel
1.144 Ft -tól
Raktáron
Gabonamentes Hipoallergén Összetétel Mini Fajtaméretű Kölyökkutyák (2 Hét És 10 Hónap Közötti Életkor) És Szoptató Szukák Számára. Teljes Értékű Kutyaeledel
1.235 Ft -tól
Raktáron
Gabonamentes Hipoallergén Összetétel Mini Fajtaméretű Felnőtt Kutyák Számára. Teljes Értékű Kutyaeledel
1.092 Ft -tól

Miért jó, ha Brit Care kutyatáppal eteted a kutyádat?
 

A kutya gazdik egyik legnagyobb dilemmája, hogy mivel etessék kutyájukat. Ha eldöntötted, hogy jó minőségű tápot választasz kedvenced számára, még mindig nehéz a helyzet, hiszen számos eledel létezik a piacon. A Brit Care eledelek gyártói nem csak a tápanyagtartalomra figyeltek oda, de az allergéneket is kizárták az összetevők közül.

Kevés olyan kutyatáp létezik, mely 100%-ban ban hipoallergén összetevőket tartalmaz. Ráadásul segíti a kutyák emésztését és különösen jótékony hatású, természetes tápanyagok is rejtőznek az ínycsiklandó Brit Care falatokban.


Miért jó, ha Brit Care tápot adok a kutyámnak?

Lássuk be, hogy egye több olyan betegség és rendellenesség üti fel a fejét a modern társadalmakban, melyek a kutyákra is ártalmasak. Nem is gondolnád, mennyi múlik azon, milyen eledellel eteted a kedvenced nap mint nap. Egy jó minőségű táppal tehetsz az allergia kialakulása, a szív – és érrendszeri megbetegedések, de még a cukorbaj kialakulása ellen is. A Brit Care kutyatápok fő összetevői a bárány, a lazac, a rizs és a burgonya.

Ezek mind olyan könnyen emészthető, hippoallergén hozzávalók, melyek megelőzik még az étel intolerancia kialakulását is. Nem beszélve arról, hogy ez a kutyatáp olyan aminosav összetevőket is tartalmaz, amely segíti megfelelő módon hasznosítani a bevitt fehérjét a kutya szervezetében. A gyümölcs-oligosacharidok a megfelelő bélflóra kialakulását segítik elő, míg a mannan-oligosacharidok támogatják a bélrendszer működését és az immunrendszert. A jukka – kivonat pedig az ammónia megfelelő felszívódásáért felelős, így amellett, hogy védi a kutya máját a gazdi orrára is jó hatással van, hiszen a kutya ürülékének szagát is szabályozza.
 

Milyen korú kutyáknak adható a Brit Care táp?

A legkisebbektől a legidősebbekig, minden kutya számára van megfelelő Brit Care táp. A „puppy” tápok támogatják a csontok, az ízületek és fogazat helyes növekedését, míg az „adult” tápok között a kis – és nagytestű kutyák gazdái is megtalálhatják a kedvencüknek leginkább megfelelő eledelt.